Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

61.) - Ne félj a tegnaptól!

2016. november 03. 02:28 - RiaRia

day-835239_640.jpg

Nem jó mindig a múlt árnyékában élni. A mai is egy olyan nap lehet, mint egy boldog nap a sok közül. Felejtsd el a tegnapot, már úgysem tudod utolérni. Csak nyűg a nyakadon a sok rossz gondolat, amit táplálsz. Itt van a mai nap is. Ezzel kell most foglalkoznod, mert rengeteg minden vár rád, és ha már itt van a sarkunkban ez a csodálatosnak ígérkező nap, miért is ne használnánk ki. Tudod a jelszót: - Élj a mának! Ragadd meg a pillanat varázsát. Ez a gondolat végigfut az egész blogon, és minden napunkon is.

Vagy van okunk félni a tegnap megtörténtektől, vagy nincs, teljesen mindegy, mert ráhatásunk már vajmi kevés van. Ereszd szabadjára a kínzó gondolataidat, nincs helye a mai gondolkodásmódunkban, hiszen már régen megfogadtuk, hogy csakis a jó és szép történésekre koncentrálunk, erre van szükségünk minden nap.

Úgy éld a mindennapjaidat, mintha mindegyik a szülinapod lenne. Már jóelőre készülődsz, várod, mi is fog történni, remélve a sok-sok kellemes meglepetést. És ha így közelítesz minden napod felé, eltűnnek azok a rossz beidegződések, amik elronthatják már a reggeledet is. Még fel sem ébredtél, de már nyugtalanul alszol, mert kísért hogy mi volt tegnap, miért is nem tudtad megoldani a rád bízott feladatot pl. Ezen már kár rágódnod, kár elrontani az éjszakádat is emiatt, de főleg kár elrontani az előtted álló nap lehetőségeit.

Csodás nap vár ma rád. Készülj föl, mert tiéd a terep, csak tőled függ, hogy milyen széppé is varázsolod. Ha látsz valakit búslakodni a közeledben, vígasztald meg, és mondd el neki, miért nem érdemes búnak erszteni a fejünket. Légy a segítségére, hiszen te már tudod, minden nap annyit tud nyújtani nekünk, mint amennyi elvárást tanusítunk iránta. Ne félj a tegnaptól! Nincs okod félni semmitől, hiszen te tegnap is megtetted a tőled telhető legtöbbet. Csak a mai csodás napra koncentrálj, mert ezernyi meglepetésben lesz részed, ha csak egy kicsit is kíváncsian várod, hogy minden megtörténjen úgy, ahogy az egy csodálatos naptól elvárható. :)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr2411926575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása