Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

65.) - Tedd szebbé a napjaidat.

2016. november 18. 19:00 - RiaRia

heart-1137267_640.jpg

Biztosan nem mindig alakul úgy a napunk, ahogy azt mi szeretnénk, mégis én úgy hiszem, mi tehetjük széppé a napjainkat azzal, ahogyan gondolkodunk önmagunkról és a társainkról is. Ha mi is kedvesen közelítünk a társunk felé, ő sem lesz bizalmatlan, könnyebb ápolni így a kapcsolatainkat is. Ha a címre nézel, láthatod, hogy egy biztató mondat jelképezi, hogyan is éljük napjainkat. Sokkal könnyebben megy minden körülöttünk, ha fáradozunk egy kicsit azon, hogy szebb óráink legyenek, mindig jól töltsük az időnket.

Tőled függ, hogyan is viszonyulsz egy naphoz. Majdnem mindent ilyenkor az érzelmeink befolyásolnak, és nem tudunk mindig uralkodni rajtuk. Észre kell tudnunk venni a csodálatos világ minden adományát, a természet szépségétől a család szeretetéig mindent. Álmodd meg magadnak ezt a szebb világot, tedd olyanná, hogy élvezet legyen benne élni, és öröm legyen benne minden perc.

Nem szabad haragosdit játszanunk sosem. Érzelmeink sokfélék lehetnek, de te tudod befolyásolni azáltal, ahogyan cselekszel, ahogyan gondolkozol, ahogyan beszélgetsz a társaiddal. Ilyen sok kicsi szívecske legyen a te lelkedben is, mint amit a kép is ábrázol, és törekedj arra, hogy ne csak a saját sorsoddal törődsz, hanem szíveden viseled mások sorsát is, és ha kell, segítesz. A sors viszonozza neked a jótettedet.

Tedd szebbé a napjaidat, és mások napjait is, hogy együtt örülhessetek minden csodás pillanatnak, minden csodás érzésnek, minden csodás cselekvésnek. Talán már most hozzá kell fognunk, hogy a holnapunk szebb legyen. Kezdjünk hát bele, azért, hogy holnap reggel már mosollyal az arcunkon ébredjünk, és örülni tudjunk az előttünk álló napnak. :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr6611972326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása