Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

69.) - Igyekezz minőségi életet élni.

2016. december 13. 18:46 - RiaRia

pretty-woman-1509956_640.jpg

Nem mindegy hogy élünk, hogy töltjük a napjainkat. Szoktuk mondani, hogy - éld úgy az életed, hogy amikor életed filmje lepereg előtted, érdemes legyen végignézned. - Épp ezért az egy mondatért nem mindegy, hogy hogyan is töltjük a napjainkat, hogyan élünk. Én szeretném, ha életem filmjét jóérzéssel tudnám végignézni. Ezért is iparkodom egyre jobb és jobb életet élni, törekedve arra, hogy az minőségileg is megállja a helyét.

Sokszor vétek hibákat. Sokszor nem úgy sül el a dolog, mint azt én szeretném, mégis érzem, hogy változom legbelül, és sikerül olyan napokat is varázsolnom, amivel meg vagyok elégedve. Örülj annak, hogy formálhatod az életed. Minden nap megvan a lehetősége ennek, és csak tőled függ, hogy egy vidám vagy épp egy szomorú napnak nézel elébe. Te alakíthatod a sorsodat, te gondoskodsz arról, hogy a körülötted lévő emberek hogyan lássanak téged. Vannak trükkök, amivel jobbá tehetjük a napjainkat. Csak nézz magadba. Nézd meg, hogy most hogyan ülsz, milyen a tartásod, mosolygós-e a tekinteted, vagy épp el vagy keseredve valamiért. Az érzelmeink mindjárt kiülnek az arcunkra, nem tudjuk elrejteni legbelül mit is érzünk, a társaink rögtön észreveszik, ha gondban vagyunk.

Gondold csak el, mennyivel jobb lenne, ha látnánk önmagunkat. Nem a tükörből, hanem lelki szemeink előtt ott lebegne a valóság, az, hogy milyenek is vagyunk úgy általában nap mint nap. Ha kívűlről tudnánk lenézni önmagunkra, mindjárt észrevennénk a hibáinkat és azt is, hogy hogyan változtathatjuk meg őket.

Mindenkinek mást jelent minőségi életet élni. Van akit boldoggá tesz az, ha a napját örömmel és vidáman tölti, mert úgy érzi jól magát. Van, aki küzd, mert olyan a természete, hogy belülről hajtja valami, és csak akkor boldog, ha eléri a célját. Van, aki gyors, van aki lassabb tempót diktál, úgy éli az életét. Van aki a nyugalomra törekszik életében, és van akinek olyan a temperamentuma, hogy sok mindent be tud vállalni egyszerre, mégsem fárad el. Különbözőek vagyunk, de mindannyian szeretünk élni, és épp ezért törekedjünk arra, hogy egyre jobb és jobb napok kövessék egymást életünkben. :)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr7012045755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása