Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

80.) - Használd ki a lehetőségeidet.

2017. február 03. 22:29 - RiaRia

one-way-street-1991865_640.jpg

Keresd meg milyen lehetőségek közül választhasz. Nem csak egy út létezik előtted, de te választod meg, hogy melyik irányba mész. Nagyon sok múlik a döntéseden. Akár az is, hogy milyen életet élsz ezután. Tudod-e tartani azt az irányt, amit előírtál magadnak, vagy új lehetőségek után kell kutatnod. Sokkal többféle arca van a mi kis világunknak, mint azt hinnénk először.

Ne térj le az általad jónak tartott útról. Mindenképpen végig kell járnod a számodra kiszabott utat, ezért jó ha tudsz kellőképpen dönteni a sorsodról, és nem hagyod, hogy az élet sodorjon magával. Ha elszántad magad arra, hogy a saját utadat járod, a világ igazodni fog hozzád, és olyan nagyszerű meglepetésekkel szolgál a számodra, hogy el sem hinnéd elsőre.

Ha nem tudod eldönteni hirtelen, hogy melyik úton is haladj, várj egy kicsit, és gondolkodj, csak ezután cselekedj. Úgyis észre fogod venni, hogy a jó vagy a rossz irányt választottad-e, mert a megérzéseidre mindig bátran hagyatkozhatsz. Sokszor a sok lehetőségünk közül nem tudunk választani, és hagyjuk, hogy mások döntsenek helyettünk, vagy mások írják elő mit csináljunk. Ne hagyd magad legyőzni. Egy kis ötletességgel, és kellő akarattal sokra viheted életedben.

Lesznek útközben társaid, akik gátolni fognak, de sokkal több olyan társaddal találkozhatsz majd, akik mindvégig kitartanak melletted. Őrizd meg az őszinte barátságot, és te is segíts ott, ahol tudsz, de legfőképpen keresd meg azokat a lehetőségeket, amik előre visznek az utadon. Tegyél meg mindent, hogy minél gyakrabban adódjanak olyan alkalmak, amiket ki is tudsz használni. Sok múlik azon, hogy kilépve az utcaajtón merre is fordulunk le az úton. Ezernyi variáció lehetséges, és ez mind tőled függ. Te döntöd el, hogy a jó irányba mész-e vagy engeded, hogy a sorsod döntsön felőled. Légy bátor ezért mindig, és tarts ki ha már elszántad magad mit is fogsz cselekedni.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr9612181158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása