Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

86.) - Adj hálát azért, amid van.

2017. március 08. 19:53 - RiaRia

tree-200795_640.jpg

Nézz körül a képen. Mi mindent találsz, amiben részed van? Szerető férjed, feleséged van, az egész világháló a tiéd, amikor csak akarod, egészséges szíved van, akkor mész vásárolni, mikor épp kedved tartja, videóra felveheted a családi összejövetelek minden csodás percét..., és még sorolhatnám, mi mindent lehet látni ha közelebbről is megvizsgáljuk a fenti képet.

Mai világunkban, mai rohanó világunkban sokszor nem is vesszük észre, hogy sok minden már a birtokunkban van. Ideje, hogy nyitott szemmel járjunk, és észrevegyük azokat az adományokat, amit eddig kaptunk a jó sorsunktól, vagy éppen azért, mert kiérdemeltük valamiért. Adjunk hálát mindazért, ami körülvesz bennünket, a társainkért, a barátainkért, a szeretteinkért, és minden lehetőségért, hogy azok lehetünk, akik lenni szeretnénk.

Nem mindegy hogyan is éljük napjainkat. Ne legyünk olyanok, akik csak a birtoklási vágyban találják meg az örömüket, legyünk olykor lemondóak is, olyanok, akik fel tudnak áldozni az életükből bármit, ha kell, vagy le tudnak mondani bármiről, ha arról van szó. Becsüld meg, amit kaptál eddig az élettől. Az igazság az, hogy könnyen el is veszítheted, ami a birtokodban van, ezért vigyázz a kincseidre, élj úgy, hogy mindig veled maradhasson mindaz, amit megteremtettél magadnak. Mindennap este gondold át, hogy miért is lehetsz hálás az életedben, a szívedben őrizz meg minden egyes darabot, és tudd, hogy olyan törékenyek a kincseid, hogy mindig óvni kell őket, nehogy elvesszenek. Légy hálás mindenért!

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr6012323315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása