Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

90.) - Jó tett helyébe jót várj!

2017. április 02. 02:38 - RiaRia

schutzengelchen-1912661_640.png

Bizony! Ez így igaz, ahogy a nagykönyvben meg van írva! És nem csak a mesében, a való világban is így van. Ez az angyali teremtés csak arra vár, hogy szétoszthassa mindazt a jót és szépet, amit kiérdemeltünk. Mindennap tesszük a dolgunkat, nem is gondolunk néha arra, hogy ezért valami jutalom is járna. De ha a szíved tele van szeretettel és jócselekedetekkel, mindig megkapod azt a sok jót, amit megérdemelsz.

Legyen minden napod olyan gyönyörű, hogy csak jó és szép cselekedetekre legyél képes. Van, mikor rosszabb kedvünk van. Ilyenkor nem is gondolunk arra, hogy minden jó magában hordozza a jutalmát. Pedig jobb lenne azon gondolkodnunk inkább, hogyan tegyük széppé társaink és saját magunk életét is. Legyél te is mindennap egy kicsit angyal. Fogadd meg, hogy olyan áldott jó leszel, hogy mindenki megirigyelhetné. Tegyél csuda dolgokat minden nap, varázsold át a szíved egy olyan világba, ahol minden olyan gyönyörűséges, hogy annál gyönyörűségesebb már nem is lehetne. Ez a varázslatos világ a te saját életed, csak vedd észre, hogy csodálatos dolgok történnek nap mint nap veled.

Jó tett helyébe bizony, hogy jót várj! Tedd a szívedre a kezed. Nem mindig sikerülnek olyan csodálatosra a napjaid. De ne keseredj el, minden jó után jöhet mégjobb, és mégjobb. Lehet fokozni a jóságunkat. Legyél mindig olyan kis tündér, mint aki csakis csuda dolgokat tud tenni. Oszd szét te is a benned lévő jóságot, szépséget, önzetlenséget, s meglásd, viszonzásul te is megkapod ugyanazt, ha nem többet. Légy jó, s tégy jót! :)

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr6912394631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása