Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Ragadd meg a pillanatot! :)))

2017. május 20. 16:10 - RiaRia

yellow-1258555_640_1.pngÉpp itt az ideje, hogy új motiváló mondatok kerüljenek a blogba. Egy kicsit mindig elhanyagolom ezt a motivációs életmódváltó blogot, de az igyekezet megvan bennem. Remélem, hogy egy kicsit hatással van rád, amit itt olvasol, de a fő célom csakis a magam jobbátétele, az életem megreformálása, egy új és boldog életstílus kialakítása. Mindig örömmel ülök le a számítógéphez, ha motiváló gondolatokat írok, mert már miközben írok, érzem a változást, még ha csak kicsit is, de mindig formálódom. Nézzük, hogy mi a következő 15 motivációs mondat:

106.) - Légy kíváncsi! 107.) - Belső nyugalom. 108.) - Fiatalító gondolatok. 109.) - Olyan idősek vagyunk, mint amilyennek érezzük magunkat. 110.) - Frissítő táplálkozás. 111.) - Örökké fiatalon. 112.) - Életöröm, mint a boldogság forrása. 113.) - Cselezzük ki az éveket. 114.) - Kezdj új életet! 115.) - Amit nem használunk, azt elveszítjük. 116.) - Fiatalság időskorban. 117.) - A stressz rövidíti az életet. 118.) - Csoda születik. 119.) - Megváltoztathatod az életed. 120.) - Érezd jól magad!

Látszik, hogy most egy különösen fontos témára összpontosítottam, mikor a mondatokat szerkesztettem, mert fő az egészség, éljen az életmódváltás. Gyere, tarts velem a felfedező út során, keressük meg, mik azok a tényezők, amik segítenek nekünk egy vidámabb, fiatalosabb és egy boldogabb életet élnünk. Minden adva van. Itt vagyunk mi, tele problémákkal néha, de itt vannak a lehetőségek is, amiket ha megragadunk, kimászhatunk a mély gödörből és egy energikus életet élhetünk. Persze csak ha megvan bennünk a hajlandóság a változásra.

Élj a mában! Élj a jelenben! Ragadd meg életed vissza nem térő lehetőségeit, és változtass az életeden. Még ma!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr9112527989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása