Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

101.) - Kövesd a világ történéseit.

2017. június 17. 14:35 - RiaRia

newsletter-1990747_640.jpg

Bizony, a világ folyamatosan változik, és nekünk lépést kell tudni tartani az eseményekkel. Sokszor mondják, hogy - nem kell mindig a tv-n lógni! -, amivel én is egyetértek, hiszen egy jó filmet nem lehet normálisan végignézni, mert állandóan megszakítják reklámok, ajánlások. De azért a hasznunkra is lehet a tv, a rádió, a napi sajtó, ha egy kicsit informálódni szeretnénk mi is történik a nagyvilágban. Próbáld ki, hogy egy hétig, vagy egy hónapig is akár, nem nézel tv-t, megfosztod magad a média mindennemű újdonságaitól. Mi történik vajon? Én nem sokat nézek tv-t, le is vagyok maradva az éppen aktuális hírekről. De nemcsak a tv az egyetlen forrás, ahol tudod követni az élet eseményeit.

Sokan vannak, akik direkt elvonulnak nyáron a nagyvárosokból vidékre, hogy a naponta ért stresszt kiküszöböljék egy kicsit, megújuljanak, feltöltődjenek lelkileg. És ha tehetik, fizikailag is. Megismerkednek a vidéki élet szabályaival, mert ugye az igaz, hogy merőben eltér egy zsúfolt nagyváros élete egy falun vagy kisebb városban élőkétől.

Mivel én elég zárkózott vagyok, és ritkán megyek fel úgy a városba, hogy jól szétnézzek, ezért mivel a város folyamatosan fejlődik, olykor azt sem tudom, hol járok, mert minden átépül, átalakul, megszűnnek boltok, épületek, és újak nőnek a helyükre. Így azután olyan vagyok sokszor, mint egy túrista a saját városomban. Igyekszem is ezen változtatni, mert húsz év múlva már ki sem ismerném magamat azon a helyen, ahol megszülettem. Kövesd ezért te is a világ történéseit, akármilyen változásról is van szó. Legyél benne minden társas rendezvényben, szórakozásban, találkozz emberekkel, köss új ismeretségeket, mert ez az élet rendje, így tanulunk egymástól. Fedezd fel a világot, és a szűk környezetedet is.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr5612601853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása