Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

112.) - Életöröm, mint a boldogság forrása

2017. augusztus 03. 13:46 - RiaRia

girl-1561989_640.jpg

Nem kell mindig tablettákat szednünk. Fokozhatjuk a jókedvünket futással, gyaloglással, tornával, úszhatunk ha épp ahhoz van kedvünk, a lehetőségek tárháza elég nagy. A sejtjeink megfiatalodnak, és mi örömmel, boldogan végezzük a napi teendőnket. Nem baj, ha esik az eső, nem baj ha fúj a szél, mi legyünk kitartóak és illesszünk be a mindennapjaink közé mozgásformákat. Persze nem csak mozgással tudunk nagyszerű hangulatot teremteni magunknak.

Egy kedves beszélgetés a barátnővel, vagy ha otthon épp kedvünk van olvasni egy jó könyvet, mindjárt kellemesebb az időtöltés. Boldogok csak akkor lehetünk, ha megadjuk önmagunknak azt amire szükségünk van, úgy élünk, hogy az nekünk is és másoknak is örömöt okozzon. Figyeljük önmagunkat és a társunkat is, fedezzük fel, hogy mi is a kívánságunk a mai napra, és igyekezzünk meg is valósítani.

Nem feltétlen szükséges pl., hogy egy ünnepi ebéd ledöntsön a lábunkról. Nem kell feltétlen fáradtnak lennünk egy-egy nap után, meg kell találnunk a lehetőségeket a kikapcsolódásra. Hallgassunk a testünkre, és engedjünk néha a csábításnak, menjünk el egy vidámparkba a gyerkőcökkel, utazzunk el egy rövid időre otthonról, fedezzük fel az ételek csodálatos varázslatos hatásait, és néha együnk olyat is, amit a legszívesebben eszünk általában.

Tegyünk meg mindent azért, hogy a testünket, lelkünket átjárhassa az életöröm, az az érzés, amire minden reggel ha kikelünk az ágyból, vágyunk. Engedjünk néha a kísértésnek, és kényeztessük magunkat egy kicsit. Csak ekkor érezzük át azt, hogy boldogság járja át a lelkünket, nem kell mindig a szigorú taposómalom szerint élni.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr9612717102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása