Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

118.) - Csoda születik.

2017. szeptember 25. 22:20 - RiaRia

angel-1253594_640.jpg

Meglátni egy gyermeki arcban a boldogságot, a mában meglátni a holnapot, egy csokor virágban meglátni a szeretetet, az imában meglátni a beteljesülést, ez mind mind maga a csoda. Tárd ki a szíved, és fogadj be mindenkit, aki számodra kedves, hiszen mindennap csodára ébredünk, amikor felkelünk. Azt hiszem, ki is találod, hogy ez a csoda te magad vagy, aki naponta tesz is azért, hogy az a gyermek boldogságban éljen, a mai nap minden szépségét megőrizze a holnap számára, aki úgy tud elfogadni egy csokor virágot, hogy tudja, érzi a vonzás hatalmát, és aki úgy imádkozik minden reggel és este, hogy a könnye is kicsordul, mert a szeretteinek kíván minél több örömöt és boldogságot.

Találd meg a magad számára ezt a csodát, hiszen mindannyiunkban ott rejtőzik valahol. Ha nincs egy árva vasad sem a zsebedben, sose aggódj, mert nem az számít. Ha el szeretnél éppen menni valahová szórakozni, de nem teheted, sose bánd, mert nem az számít. Semmi sem számít, csak az, hogy legbelül a szíved mélyén hogyan fogadod az érzést, azt, hogy biztonságban vagy mindig bármi is történik körülötted. Lehet akármilyen felfordulás a lakásban, nem az számít. Az számít, hogyan fogadod a vendéget ha betoppan éppen hozzád váratlanul. Ezek azok a csodák, amik számítanak életünkben. Ha tudod hol a helyed a világban, nagy baj nem érhet. Élvezd a nap minden percét, és tedd értékessé mások számára is. Varázsolj egy szép világot magad köré, meglátod hogy nem is olyan nagyon nehéz. Várd a csodát, s a csoda megszületik. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr3712896054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása