Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Ragadd meg a napot! - (Élj a mának! :))

2017. szeptember 25. 10:08 - RiaRia

seize-the-day-730483_640.jpg

Újra itt vagyok, és ha kedved van, tarts velem! Sokat változom én is miközben írok neked, ezért is megéri így csokorba gyűjteni a megerősítő mondatokat. Nem hosszú egy-egy bejegyzés, épp ez a cél, hogy röviden, tömören rávilágítsunk hol is kellene változnunk néha, vagy éppen mit is csinálunk jól. Most újra beillesztek pár mondatot, amit majd később megbeszélünk. Javaslom, te is gyűjts magadnak ehhez hasonló motivációs mondatokat, érdemes néha elgondolkodnunk rajtuk. Lássuk, hogy miről is esik majd szó a későbbiekben:

121.) - Figyelj a légzésedre. 122.) - Kövesd a szíved ritmusát. 123.) - Akkor egyél csak, ha éhes vagy. 124.) - Tanulj a hibáidból. 125.) - Mozogj eleget. 126.) - Sose haragudj meg semmiért. 127.) - Az ülő életmód megbetegít. 128.) - A változatosság gyönyörködtet. 129.) - Alakíts ki jó szokásokat életedben. 130.) - Őrizd meg a kincseidet. 131.) - Egy életed van, vigyázz rá! 132.) - Gyógyítsd meg önmagad. 133.) - Legyenek céljaid. 134.) - Kívánj egészséget magadnak! 135.) - Tedd fantasztikussá a napod!

Érezd a változást te is magadon. Haladj szépen sorban a bejegyzéseken, és ha mindet végigolvasod, biztosan hatással lesz rád egyik-másik mondat. Ahogy haladunk ugye, egyre több lesz az olvasnivaló, de bármikor visszatérhetsz és böngészhetsz a blogban. Kezdj el te is írni egy blogot, vagy egy naplót csak úgy magadnak. Később visszaolvasva csodálkozni fogsz, mit is írtál egy-két évvel előtte. A változás folyamatos és épp ez benne a jó. Mindig új és újabb meglepetések várnak ránk, amiken sokszor akár meg is lepődhetünk.

Élj a mának! Ragadd meg a napot! Ragadd meg a pillanat varázsát! Élj egy fantasztikus életet! Csak tőlünk függ hogyan is alakul a sorsunk. :)))

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr8012887414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása