Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

122.) - Kövesd a szíved ritmusát.

2017. október 02. 07:12 - RiaRia

love-150277_640.pngÉrezheted, hogy mikor nagyot dobban a szíved, majd kiugrasz a bőrödből. Lehet, azért, mert valami olyasmi történt veled, ami megmozdított benned valamit. Nagy a valószínűsége, hogy ez a valami a szerelem érzése, vagy annak előjele, hogy történni fog veled egy nagyszerű dolog, amiről még sejtelmed sincs. Ez a titokzatosság teszi fantasztikussá a napodat, és már várod, hogy vajon győz-e a belső megérzésed, és azt kapod-e, amit annyira de annyira szeretnél.

Ha mész az utcán, és egyszercsak rád néz egy srác, aki neked annyira tetszik, azt hiszem, hogy ettől a pillantástól azonnyomban elolvadsz, és csak azt kívánod, hogy bárcsak hozzád szólna, megszólítana, mert minden vágyad az, hogy a közelében lehess. Ilyenkor a legjobb tanács az, hogy - kövesd a szíved ritmusát. - Amit érzel, az mindig a legőszintébb megnyilvánulása annak, hogy itt most nagy dolgok vannak készülőben. Ha éppen a szíved csücskébe férkőzött valaki, mondj igent egy mozimeghívásra, vagy egy koncertjegy elfogadására. Ha érzed, hogy nagyot dobban a szíved, ez már annak a jele, hogy megérkezett hozzád az igaz szerelem, amire már olyan régen vágytál.

A szerelmet nem tudod kikerülni, de azt hiszem, hogy nem is akarod. Kövesd amit a szíved diktál, és érezd át azt a csodálatos pillanatot, ami talán csak egyszer adatik meg az ember életében. Hidd el, hogy van igaz szerelem, és ez most épp hozzád érkezett meg, a te dolgod csak az, hogy megőrizd ennek a szerelemnek a tisztaságát, és megtartsd magadnak az őszinteségét, és őrizd minden csodás percét. A szerelem legyőzhetetlen, és mindenkit utolér, mindenkit elcsábít, és olyan magasságokba emel, amit mindenki megérdemel. Légy ezért bátor, és kövesd mindig a szíved ritmusát, mert az sosem hazudott még senkinek.  

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr1812917609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása