Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

124.) - Tanulj a hibáidból.

2017. október 03. 05:01 - RiaRia

darts-2349375_640.png

Hát, ez hibátlan dobás volt, amit a képen látsz. Hogy mindig ilyen biztosak legyünk a dolgunkban, fejlődnünk kell. Hogy sose remegjen a kezünk, ahhoz sokat kell gyakorolnunk, állandóan gyakorolnunk kell. Ahhoz, hogy ne vétsünk hibát, bizony nagyon figyelnünk kell mindig magunkat. Óhatatlanul is hibázunk, akaratunktól függetlenül, nem szándékosan. Ha figyelsz magadra, idővel rutinod lesz abban, hogy minél kevesebb hibával dolgozzál, elérheted, hogy hibátlan lesz a teljesítményed. De ehhez mindig figyelned kell magad és ez rengeteg gyakorlással jár, és rengeteg energiát kell beleadnod. Viszont mindenképpen megéri a sok rááldozott idő.

Senki sem szeret hibázni. Olyankor bosszúsak vagyunk, mert valamit nem jól csináltunk. Ha minden egyes hibádból tanulsz egy kicsit, javíthatod a teljesítményedet, és egyre jobb leszel, egyre eredményesebb is. Nem csak a munkánkban hibázhatunk, a tevékenységeinkben is, a kapcsolatainkban is, és a mindennapi életünkben bármikor. Egy rosszul időzített mondat akár barátságokat is tönkretehet, veszekedések alapjául szolgálhat, ezért is kell figyelni önmagunkat, minél kevesebb hibával éljünk. Mivel embernek születtünk, mindenki megbocsájt a másiknak, ha véletlenül hibázik, de nekünk az a dolgunk, hogy tanuljunk az ilyen esetekből, és ugyanazt a hibát mégegyszer ne kövessük el.

Aki igyekszik tanulni az elkövetett hibáiból, szép lassan elérheti, hogy a hibák eltűnnek az életéből, és boldog, kiegyensúlyozott életet élhet a társaival. De ehhez napi gyakorlásra van szükség, naponta többször is fülön kell csípnünk magunkat, ha vétünk valahol. Ha rendszeresen gyakorolsz, ügyelsz a napi dolgaidra, figyelsz a társaidra, és mindig tanulsz a hibáidból, sok öröm és boldogság vár rád. Legyél jó tanuló, és igyekezz ilyen tízest dobni ha éppen darts játékról van szó. Játékosan könnyebb tanulni, szinte mindent felhasználhatunk arra, hogy egyre jobbá váljunk. Légy kitartó és türelmes önmagadhoz, így nagy sikereket érhetsz el.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr612922767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása