Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Élj a Mának! - Ragadd meg a napot! :)

2018. február 09. 21:56 - RiaRia

carpe-12091_640.jpg

Új megerősítő mondatok következnek. Légy nyitott a világra, és ébreszd fel a kíváncsiságot magadban. Minden napunk egy csoda. Ez a csoda vár téged mikor kinyitod reggel a szemed, és rácsodálkozol a nagyvilágra. Élj a természetadta kíváncsiságoddal, és fedezd fel ezt a varázslatos világot a magad számára. Élj meg minden napot a maga tökéletességében! Élj úgy, hogy érdemes legyen visszagondolni minden cselekedetedre. Következzenek hát az új mondatok, amiket majd sorban megbeszélünk.

151.) - Ne gyárts problémákat! 152.) - Higgy a megérzéseidben. 153.) - Légy nagyvonalú! 154.) - A gond nem játék. 155.) - Látogass el a barátaidhoz. 156.) - Könnyű leszokni arról, ami árt nekünk. 157.) - Vigyél színt az életedbe! 158.) - Ne dolgozz túl sokáig! 159.) - Figyelj a napirendedre. 160.) - Válts ritmust! 161.) - Döntsd el mit akarsz. 162.) - Hozz megfelelő döntéseket. 163.) - Ébredj vidáman! 164.) - Legyen elég akaraterőd. 165.) - Időben térj nyugovóra.

Gondold mindig tovább azt, amit én írok, mert ez a célom, hogy felfedezd magadnak a saját élményeidet, és örömmel menj minden este aludni. Van, hogy nem úgy sikerül egy napunk, ahogy azt mi reggel elterveztük, de túl kell tenni magunkat ezen, és tudnunk kell, hogy minden reggel vár egy új nap, és új élményekkel leszünk gazdagabbak. Éld át a pillanat varázsát! Élj a Mának! Ragadd meg a napot! :)))

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr8813650472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása