Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

155.) - Látogass el barátaidhoz.

2018. március 03. 18:42 - RiaRia

birthday-3016615_640.jpg

Itt a hétvége a nyakunkon, mit is tehetnénk egyszerűbbet, minthogy a közeli barátainkat meglátogatjuk. Persze az egész országban dúl most a tél, lehet, hogy alig van kedved kimozdulni. Mégis arra biztatlak, hogy keresd meg legjobb barátaidat, és beszélgessetek egy jót. Amikor szükséged van valakire, barátaid segítségét mindig igénybe veheted, ők azok, akik talán kívülről is meg tudnak ítélni téged, meglátnak benned olyan tulajdonságokat, amiket te esetleg fel sem fedeztél magadban.

Egy jó baráttal mindent meg lehet beszélni, kiöntheted a szíved neki, elmondhatod, hogy éppen mi bánt vagy minek is örülsz olyan nagyon. Még fiatalabb voltam, volt egy barátnőm, és valamiért összevesztünk. Engem nagyon megviselt ez az összeveszés, és csak akkor éreztem újra jobban magam, mikor már szent volt a béke, és kibékültünk. Szinte összetartoztunk bizonyos szinten már. Téged is arra kérlek, becsüld meg a jó barátaidat, hiszen számíthatsz rájuk mindig ha szükségét érzed. Látogass el minél többször hozzájuk, vagy hívd meg őket az otthonodba.

Egy jó barát még a te legféltettebb titkaidat is megőrzi, drukkol neked az életben, hogy jól menjen a sorod, és izgul, ha egy vizsgára mész, hogy jól szerepelj. Egy jó baráttal mindenhová el lehet menni. Mindig jól érzed magad a közelében, és bármit elmondhatsz neki, mert ő biztosan melletted áll, és ha olyan helyzet adódik, tanácsot is ad, hogy hogyan valósítsd meg az álmaidat például. Egy jó barát nélkülözhetetlen kincs tud lenni, amikor a vesztünkbe rohanunk éppen. Ő megmondja, hogy mit miért nem csináltunk jól, és mi az, ami az erősségünk. Egy barátra mindig számítani lehet, nincs olyan helyzet, amiben ne kérhetnéd a segítségét. Megbecsül, felkarol, buzdít, lelkesít, hogy olyan életet élj, amilyet éppen szeretnél.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr10013712628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása