Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

168.) - Van időd mindenre.

2018. április 28. 02:05 - RiaRia

landscape-3318713_640.jpg

Az időnk nagy kincsünk, szinte mindig találunk időt arra, amit meg szeretnénk csinálni. Azért van, mikor kifutunk az időnkből, de ésszerű beosztással juthat kellő idő mindenre. Hallhattad már a mondatot, hogy - amire akarod, arra mindig találsz megfelelő időt magadnak. - és ez így is van. Amikor fontos nekünk valami, legyen bármilyen akadály előttünk, legyőzzük, helyet, időt kerítünk minden olyan helyzetnek, ami a célunkat szolgálja.

Van időd mindenre, persze csak ha te is így akarod. Sokszor van úgy is, hogy összetornyosulnak a feladataink, és időzavarba kerülhetünk. Jó taktikával felül tudjuk bírálni a döntéseinket, és át tudjuk gondolni, hol is hibáztunk. Ne hagyd, hogy időcsapdába kerüljél, tervezd meg jól a napodat, hogy a számodra fontos dolgok kerüljenek előtérbe. Ha hiányzik néha valami az életedből, sokszor az időd az, ami helyrehozhatja a dolgaidat. Kell, hogy keríts időt beszélgetésre, sétára, persze munkára is, de azt az időt valahogyan nem mi tervezzük be.

Ami időt betervezhetsz magadnak, arra nagyon kell vigyáznod, hogy okosan és felelősségteljesen tedd. Jusson időd a szeretteidre, a társaidra, de önmagadra is, mindig úgy bánj az időddel, hogy a legértékesebb dolgaidra jusson belőle. Van időd mindenre, ha jól tervezel. Tervezz be egy kis plusz időt játékra, bolondozásra, hogy meglegyen az aznapi alaphangulatod. Bánj jól az időddel, mert perceket vissza nem kapsz már az életedtől, ezért használd ki a pillanat varázsát. Csodálatos napjaid lehetnek, ha mindig figyelsz arra, legyen egy-két olyan órád, amikor is csak magaddal törődsz, feltöltődsz, és így lesz kedved mindig elkezdeni a napjaidat.

Találj időt meglepetésekre, adj a napjaidhoz mindig egy kis szeretetet, és viszonzásul te is ugyanezt kapod. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr4113875182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása