Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

173.) - Lépésenként haladjál.

2018. június 05. 20:59 - RiaRia

success-413093_640.jpg

A fogyiblogom a példa rá, hogy mennyire nehéz lépésenként haladni az életünkben. Mindent egyszerre szeretnénk sokszor, nem tudjuk kivárni a következő lépést. Pedig ha sikert szeretnénk elérni, meg kell tanulnunk ezt a szabályt, csakis lépésenként haladjunk előre. Sokat profitálhatsz, ha így teszel. Először nagyon nehéz lesz követni ezt a szabályt, minduntalan közbeszól a másik énünk, hogy több dologra is képesek vagyunk egyszerre. Ez így is van, mégis van, mikor jobb ha lefékezzük magunkat.

Egyszer próbáld meg, hogy csak egy feladatra összpontosítasz, de azt minden idegszáladdal kívánd, minden porcikáddal csak ezzel az egy feladatoddal foglalkozzál. És csak akkor lépsz a következő szintre, a következő lépcsőfokra, amikor a szíved mélyén tudod, hogy jól teljesítettél. Nehéz mindenben jól teljesíteni. Mindig közbejön valami. Ezért lehetünk dühösek, mégis a helyes hozzáállás az, ha megvárjuk, amíg egy dologgal végzünk, és meg is vagyunk elégedve az eredménnyel.

Tedd meg az első lépést, majd ha sikerült belekezdened valamibe ami fontos volt a számodra, tarts ki, és vidd végig az elhatározásodat. Mindig szükség van önellenőrzésre. Értékeld magad minden feladat után, és csak akkor lépj tovább, ha elvégezted, amit annyira szerettél volna még az előbb. Haladj lépésről lépésre, gyomlálj ki minden rossz szokást az életedből, és építs be hasznos dolgokat a napjaidba. Step by step..., - mondja az angol, fokozatosan, lépésről lépésre. Tartsd mindig a szemed előtt ezt a mondást, és sikereket fogsz elérni az életed során. Lépésről lépésre haladjál, ne éljél túl gyorsan, hiszen akkor nem fogod meglátni milyen csodálatos is ez a világ. Step by step...

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr9014026024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása