Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

176.) - Vigyázz magadra!

2018. október 02. 11:31 - RiaRia

baby-2683679_640.jpg

Hát, azt biztosan érzed te is, hogy magadra te tudsz vigyázni a legjobban. Hiába a sok segítség, neked kell döntened mindenben, te vagy a felelős a döntéseidért. Ahhoz, hogy egy boldog és kiegyensúlyozott életet élhess, minden pillanatban elég összeszedettnek kell lenned, főleg, mikor sok probléma adódik az életedben.

Gyermekeink vannak a legjobban kiszolgáltatva az élet veszélyeinek. Rájuk kell a legjobban vigyáznunk. Ha viszont nem törődünk önmagunkkal eléggé, másoknak sem tudunk segíteni, és a végén még mi szorulunk segítségre. Nagyon törékeny néha a világunk. Nem vesszük észre, hogy mi mindent tudunk tenni akár magunkért, akár másokért is. Elmegyünk egymás mellett sokszor, pedig érzékeljük, hogy van, ahol bizony nagy szükség van ránk. Ha észrevesszük, hogy a mi erőnkre van most a legnagyobb szükség, ne várjunk addig, míg rosszabbodik a helyzet. Döntsünk minél hamarabb.

Nem mindig figyelünk önmagunkra eléggé. Vigyázz magadra, épp úgy, mint ahogyan a képen lévő babát is óvja az emberi kéz. Szeretettel, szívből jövő jósággal, odaadással legyél önmagad felé is. Csak ha tudod magadat is szeretni, csak akkor tudsz átadni másoknak is a benned lévő jóságból, barátságból, lelkesedésből. Fejleszd magad minden nap. Legyen minden napod áldott, keresd meg a szíved mélyén azokat a tulajdonságokat, amikre a legbüszkébb vagy, és add át a tudásodat mások felé.

Vigyázz magadra, mert minden pillanatban szükség lehet rád, a mosolyodra, a segítő kezedre, a biztatásodra, a féltésedre, a szeretetedre. Élj úgy, hogy minden nap meg legyél elégedve önmagaddal, teremts egy olyan életet magadnak, ahová mindenki befér, akit csak szeretsz, és legyen meg a bizalmad is más emberek felé.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr1914276777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása