Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Ragadd meg a napot! Ragadd meg a pillanatot! :)

2019. január 05. 17:54 - RiaRia

yellow-1258555_640_2.pngHát, itt az új év, új lendülettel kezdtük el az évet. Új motiváló mondatok kerülnek fel a blogra, szeretném, ha velem tartanál. Sok mindenről lehet írni, most egy csokorba kötöttem azokat a mondatokat, amik az életmódváltással kapcsolatosak, és ilyenkor, az új év elején szoktunk velük többet foglalkozni. Mindegyik mondathoz én is hozzá teszem a magam által gondolt helyes hozzáállást, de te is gondold újra a címbeli mondatokat, és úgy cselekedj, ahogy az rád nézve helyes lehet. Következzen a legújabb 15 motiváló mondat, láss a sorok mögé, és ha van kedved, szólj hozzá a bejegyzésekhez. Lássuk mik is ezek a mondatok szép sorban:

181.) - Motiváld magad! 182.) - Legyen rendszer az életedben. 183.) - Használd ki a napodat. 184.) - Legyen egy jó napirended. 185.) - Jutalmazd önmagad! 186.) - Építsd fel az életet magad körül. 187.) - Csak óvatosan a nagy fogadalmakkal! 188.) - Gondoskodj a rászorulókról. 189.) - Az érzelmeidet ne cipeld magaddal. 190.) - Tanuld meg élvezni az életet. 191.) - Amit tudsz, ültesd át a gyakorlatba. 192.) - Csinálj egy rendkívüli napot a magad számára. 193.) - Értékeld néha önmagad. 194.) - A nevetés gyógyít. 195.) - Találj rá a saját életritmusodra!

Ezek után nincs más teendőd, mint ha van kedved, vegyél elő egy ceruzát, és írd ki azokat a szavakat, mondatokat magadnak, amik esetleg megragadták a figyelmedet, és írd hozzá, hogy te mit gondolsz ugyanezekről a szavakról vagy mondatokról. Így kirajzolódik, hogyan is gondolkodsz önmagadról és másokról, valamint a nagyvilágról.

Legyél rugalmas, azokat a részeket, amik nem tetszenek, nyugodtan ugord át, csak azt vedd át, ami számodra hasznos. Remélem, hogy jól kezdődik az éved, és sikeres leszel ebben az évben is. Kívánok hozzá erőt, egészséget, jókedvet és vidámságot! Boldog Új Évet Kívánok! :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr514538620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása