Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

192.) - Csinálj egy rendkívüli napot a magad számára.

2019. április 22. 05:00 - RiaRia

egg-1136230_640_1.png

Mikor is írhatnám jobbkor ezt a bejegyzést, mint éppen ma. Húsvét van, ünnepeld meg méltón ezt a napot. Ha épp ráérsz, gyorsan bújj ki az ágyból, és akármilyen idő is van odakinn, tervezz be egy jó szabadtéri programot magadnak. Bár ilyenkor épp a locsolkodókat illik várni, vagy épp locsolkodóba érdemes menni. Sebaj, a délelőttöt töltheted otthon, de délután már kimozdulhatsz, és keresd meg a számodra ideális légkört. Töltsd a barátaiddal, a szeretteiddel az idődet, és ha van már ötleted, hogy mi legyen a program, ne habozz, indulj útnak.

Tedd rendkívülivé ezt a mai napot! Azt hiszem, az idő is kedvezni fog, hogy azt tedd, amihez épp kedved van. Sokféle program kínálja magát. Egy jó baráti beszélgetés, egy csendes otthon töltött nap sem kizárt, vagy egy nagyszerű séta a városban, mind-mind arra buzdít, hogy kapcsolj ki, és tedd emlékezetessé ezt a mai napodat. Játssz a gyermekeiddel, vagy épp az unokáiddal, csinálj egy szórakoztató partit otthon, hívj meg mindenkit, aki fontos a számodra. Legyen olyan szuper napod ez a mai nap, hogy még évek múlva is örömmel gondolj vissza rá.

Kívánok neked boldog húsvétot, ünnepelj jól, érezd magad nagyszerűen, ne engedd, hogy bármi bánat vagy szomorúság a közeledbe férkőzzön. Találd meg azokat az embereket, akikkel jól érzed magad, csapj egy "görbe estét", de tudd mindig, hogy hol van a határ. Este pedig, mikor már aludni térsz, jóleső mosollyal az arcodon bújj ismét az ágyba és emlékezz vissza az elmúlt nap minden boldog pillanatára. Érezd magad jól! :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr7114779140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása