Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

194.) - A nevetés gyógyít.

2019. május 17. 06:41 - RiaRia

smile-4028053_640.jpg

Való igaz, hogy jókedvűen, megőrizve a humorunkat és a vidámságunkat sokkal jobban telik az idő. Ezzel mindenki egyetérthet, de az is igaz, hogy nem vagyunk mindig a hangulatunk tetőfokán. Mégis az a követendő út, hogy minden napra varázsoljunk egy kis örömöt, jókedvet magunknak.

A nevetés gyógyít és a jókedv bizony ragadós. Ha meglátsz valakit jóízűen nevetni, neked is elszáll az esetleges rosszkedved és együtt tudsz örülni a társaddal. Keresd a humoros dolgokat a napjaidban, próbáld meg úgy felfogni a hétköznapokat is, hogy azok csak átmeneti időszakok a nyugisabb hétvégéhez, nincs már az a rohanás, nincs már az az állandó kapkodás. Nevess, tréfálkozz, hozd magad jó formába minden nap, keresd a jókedvű emberek társaságát. És tapasztalni fogod, hogy a nevetés valóban gyógyít és még fiatalít is, elszáll a pillanatnyi rossz érzésed is. Ezért a nagy harci feladat mindig minden napodon találj olyan lehetőséget magadnak, amikor tudsz egy jóízűt nevetni. Jobb kedvvel jobb dolgozni is, ezért űzd el a stresszes napokat az életedből, és csakis az örömforrásokat kutasd ezután.

Sokkal közvetlenebb kapcsolatokat tudsz kiépíteni a környezetedben, ha mindig törekszel arra, hogy a humor, a nevetés, a vidám hangulat része legyen az életednek. Félre bánat, félre bú, ezután csakis az optimista szemléletmód legyen az úr és a követendő magatartás. Indítsd be a napodat, közel a hétvége, tedd csodássá ezt a hetedet is! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr8314831548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása