Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Élj a pillanatnak! :) Élj a mának! :)

2020. október 04. 16:15 - RiaRia

glass-ball-1500018_640_1.jpg

Ha nem is ólomlábakon, de szépen halad ez az életmódváltó blog is. Igyekszem, mindent beleadok, hogy egyre gyakrabban tudjak írni ide is. Lassacskán befejeződik az előző tizenöt motiváló mondat megbeszélése, így most újabbak érkeztek, remélem, hogy kedvedre lesznek. Igen, észrevettem már, hogy egy-két bejegyzés szinte ugyanazt a címet viseli, de ez sosem volt baj, nem kell vele foglalkoznod, amit írok hozzá, az mindig más és más.

Hadd jöjjön a következő tizenöt motiváló mondat, fogadd szeretettel és olvasd olyan jó szívvel, mint ahogy azokat én írom neked. Lássuk, hogy mit is rejtenek magukban ezek a mondatok, majd szépen sorban sorra kerülnek.

241.) - Vigyázz az értékeidre! 242.) - A lustálkodás néha jól jön. 243.) - Szerezz jókedvet a mindennapjaidhoz. 244.) - Tartsd jó kondiban magad! 245.) - A befektetés mindig kifizetődik. 246.) - Tartsd távol magadtól az energiaelszívókat! 247.) - Legyen egy ütős terved minden napra. 248.) - Szerezz sok szép emléket magadnak. 249.) - Próbáld ki, tudsz-e írni. 250.) - Ha félelem tölt el, gyorsan lépj túl rajta. 251.) - Láss világot! Utazz! 252.) Minden nap megérdemli, hogy foglalkozz vele egy kicsit. 253.) "Egyedül nem megy." 254.) - Vegyél virágot az asztalodra (csak úgy!) 255.) - Hibázni emberi dolog.

Nos, nincs más dolgod, mint élvezni az életedet, és ha ráérsz egy kicsit, olvasd ezt az optimista blogot. Sok-sok bejegyzés fog még születni, mert mint írtam már, szeretném elérni legalább az ezredik cikket is, de ha sikerül, akkor sem hagyom abba, folytatom amíg csak tudom és lesz miről írni. Az élet mindig ad erőt és azt mondják, hogy a téma az utcán hever. :) Olvass szeretettel!. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr7416226880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása