Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

245.) - A befektetés mindig kifizetődik.

2020. december 09. 02:08 - RiaRia

piggy-bank-968302_640.jpg

Nem vagyok jó üzleti kérdésekben, de annyit tudok, hogy a fenti mondat megállja a helyét, ha arra gondolunk, hogy bármilyen feladatra képesek vagyunk. Képzeld el, hogy most épp az egészségedbe fektetsz be, vagyis többet mozogsz ezentúl, okos ételeket eszel, mert tudod, hogy számodra ez az ideális, ettől lesz több energiád minden nap. Képzeld el, hogy megbetegszel valamiért. Mire leszel képes ebben a helyzetben? Kevesebbre mint gondolnád. De ha már jó előre gondoskodsz arról, hogy megfelelő jó kondiban legyél mindig, akkor a betegségek is elkerülnek majd.

Vagy képzeld el, hogy van megtakarított pénzed, amit nem tudsz most még kamatoztatni. Ha viszont gondoskodsz arról, hogy jól informált legyél pénzügyekben, akkor a kis megtakarításod hamarosan jövedelmező lesz a számodra. Ha pozitívan gondolkodsz, akkor minden befektetésed mindig meg fog térülni, bármiben is gondolkozol. Képzeld el, hogy megéred az idős kort, mert épp az előbb fektettél be az egészségedbe, tehát idősebb korodban kevésbé fogsz rászorulni segítő kezekre. Egyedül is megállod a helyed bármikor.

Kezdd kicsiben, gondolj nagyra! -, ez lehet mindenkor a jelszavunk. Minden nagy tett egyetlen egy apró lépéssel kezdődött, indult el. Kezdd kicsiben, vagyis nem kell mindjárt elsőre a világmegrengető ötleteidet megvalósítanod. De! Gondolj nagyra! Vagyis a képzeletedben mindig gondolkodj nagyvonalúan, mert aki nagyvonalúan tud gondolkodni, őt kevésbé érik kudarcok, kevésbé lesznek betegek. Gondolj mindig a várható végkimenetelre, és ezek szerint cselekedj. Vonatkoztass el most a csak pénzalapú gondolkodástól. Fektess be a barátságba. Legyenek az ismerőseid olyan emberek, akikre nyugodtan bíznád akár a pénzügyeid intézését is. Ők a jóindulatukkal, a szeretetükkel, a bölcsességükkel segítenek téged, és te ezért nagyon hálás vagy nekik. S végül fektess be a szórakozásodba is. Légy mindig kész egy jó bújócskára a gyerkőceiddel, vagy tudj mindig elnézően mosolyogni, ha valami galibát fedezel fel magad körül. Örülj az életnek és gondold el, hogy napról napra mindig befektetünk valamibe úgy, hogy azt észre sem vesszük, mégis szép csendben kamatozik nekünk. :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr3616325012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása