Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

272.) - Kívánj valamit!

2021. szeptember 20. 15:16 - RiaRia

four-leaf-clover-1120597_640.jpg

Szoktál-e csak úgy álmodozni, ábrándozni, hogy - milyen jó is lenne, ha...(ez meg ez megtörténne!) ? Kívánj már most ebben a pillanatban valami olyat, ami a szíved vágya éppen! :) És, ne feledkezz meg arról, hogy gyakorta megismétled ezt a kívánságodat, ezzel megerősíted a vágyadat, az óhajodat. Ha figyeled is közben, hogy mi történik, talán elcsípsz olyan gondolatokat, amik még erősebbé teszik a kívánságodat, és talán nem is kell sok idő, hogy mindez megvalósuljon. Tehát! Kívánj egyet, vagy akár hármat is! :)

Én sokszor folyamodom ehhez a taktikához, hiszen általában teljesülni szokott, amit kérek, de a magam részét azért nekem is oda kell tennem. Ez nem más, minthogy erősen akarnom kell, erősen vágynom kell rá, hogy teljesüljön az álmom. Minél többet foglalkozom a vágyammal, annál gyorsabban és annál hamarabb jön az univerzumtól a válasz. Persze érdemes csak jó dolgokat kívánni, mert a negativizmust nem szereti a tündérlány sem, az angyalkák sem, és a nagy univerzum pedig biztosan ellene van. De ha örömmel és boldogságban teszem mindezt, akkor nekem is ebben lesz részem minden nap. 

Kívánj valamit! :) Kívánd azt, hogy megtaláld életed igazi társát, kívánd azt, hogy több pénzt, jobb állást kapjál, kívánj szerencsét másoknak is, kívánj egy csodás napot mára, kívánj szerelmet, odaadást, türelmet, és hidd el, nemsokára megkapod. Kezdd a gyakorlást kicsiben, majd később jöhetnek a nagyobb kívánságok. Egy igazi otthon, ami csak a tiéd, gyermekek születése, életed jó mederbe terelése, egészség minden napra, esetleg szerencséd lehet a szerencsejátékokban is. Próbáld ki a szerencsédet! Próbáld ki a kívánság hatalmát! Próbálj olyat kívánni, ami a szíved legcsücskében van elrejtve, amit nem is nagyon remélsz, hogy megvalósul. Kívánj egyet, kívánd a legjobbat, a legszebbet, a legédesebbet! Kis apró meglepetések édesítik majd meg a szívedet, kis apró cselekedetek teszik boldoggá majd a napjaidat. Legyél türelmes az elején, de kitartó és állhatatos a végrehajtásban. Kívánj sok-sok forintot magadnak, hogy könnyebb legyen az életed, kívánj olyan szép életet, amit a csodák aranyoznak be, kívánj olyan boldog napokat, amiben még eddig nem volt részed. Bármit kívánsz, hidd el, hogy beteljesedik, mert csak kérni kell és kívánni, s a csoda dolgok megvalósulnak. :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr5816694674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása