Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

289.) - Kövesd a szíved!

2022. április 01. 13:00 - RiaRia

pink-g6fa42bf69_1920.jpg

Itt a tavasz teljes pompájában, lassan virágba borulnak a fák, és többet lehetünk a friss levegőn, hiszen jó idő van, kellemes szél cirógatja az arcunkat. Amikor programot tervezel magadnak, vagy a családodnak, kövesd mindig a szíved ritmusát. A szíved mélyén sok-sok kívánság rejtőzik, sok-sok élménnyel szeretnél gazdagabb lenni. Ha néha letérsz az útról, amin jársz, a szíved vissza fog találni hamar a helyes ösvényre, mindig azt diktálja, ami jó neked, amit szeretsz, és ami a vágyad is. Nézd csak a képen a cseresznyefa virágait! A természet tudja, hogy mikor mi a dolga, mikor kell rügyet fakasztani, hogy a fák túléljék az esetleges fagyokat.

Nagyon kedves évszak a tavasz, ezernyi titkot rejt, mindig van mit felfedezni benne. Ilyenkor a szívünk is másképp dobog, végre szabadabban mozoghatunk, elkívánkozunk otthonról világot látni, kirándulni menni, és amikor végül hazatérünk, száz, meg száz új élménnyel leszünk gazdagabbak. Sose gondold azt, hogy a szíved valaha is tévútra visz! Amiket a szíved mélyén elrejtesz, azok örökre benned maradnak, azok a szép pillanatok, amiket átélsz nap mint nap. Hogy a lelked nyugodt legyen minden nap, tiszta szívvel kell, hogy éljél, őszinte, hűséges természeted kell, hogy legyen, és a kapcsolataidat mindig ápolnod kell. Nem tudsz te sem boldogulni egyedül, vagy ha igen, akkor elég nehéz és rögös lesz az az út, amit végig kell majd járnod. Tiszta szívvel elégedetten nézhetsz a nagyvilágra, mert történjen bármilyen probléma az életedben, mindig meg fogod találni rá a megoldást. Csak kövesd a szíved ritmusát mindenkor! :)

Van, mikor nem úgy sikerül egy napunk, mint szerettük volna, nem olyan a "lapjárás", ahogy azt mi elképzeltük magunknak. Ha mindig hallgatsz a szíved dobbanására, ha mindig figyelembe tudod venni, mit súg meg a szíved, hogyan élj, akkor könnyű lesz minden egyes napod minden szempontból. Amikor van ráérő félórád, egy órád, vonulj vissza a kis kuckódba, és figyeld, mit tanácsol neked a szíved, mit érzel, mik a legfontosabb terveid, amiket meg szeretnél valósítani. Meg fogod látni, hogy egy óra alatt hatalmas változáson mehetsz át, mert ezalatt az idő alatt olyan sok jó gondolat jut eszedbe, amit másképpen nem értél volna el. Figyeld a gondolataidat! Figyeld meg, milyen irányba terelnek téged, merrefelé visz az utad, ha egyszer elindultál. Keresd meg a számodra legfontosabb értékeket az életedben, és gyarapítsd őket, ahogyan csak tudod. Ebben lesz nagy segítségedre, ha megőrzöd a kincseidet a szíved mélyén, hiszen sosem tudhatod, mikor lesz szükséged rájuk. 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr4517795119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása