Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

291.) - Ajándékozz gyakran.

2022. május 03. 00:35 - RiaRia

gift-gd1f8cb76d_640.jpg

Persze most nemcsak a szülinapokra gondolok, bármikor jöhet az ihlet, hogy meglepd a kedvesedet, a szeretteidet valamilyen aprósággal. Nagyon tudunk örülni a kellemes meglepetéseknek! Épp ezért nem szabad sajnálni az időt arra, hogy kifundáljuk mivel is tudnánk kedveskedni a szeretteinknek. Természetesen egy ajándék nem kell hogy drága legyen, nem attól igazi az igazi, hogy túl van dimenzionálva, inkább függ attól, hogyan is érezzük magunkat miközben készülünk a kellemes meglepetésre. Szinte jobban izgulunk, mint amikor tudjuk, hogy mi kapunk ajándékot esetleg.

Láthatod a képen, hogy milyen sokat számít a csomagolás. Ha szépen becsomagolod az ajándékodat, ezzel kicsit meg is nyújtod az időt a kedvesed számára, akinek éppen oda fogod majd adni, mert amíg bontogatja az ajándékát, addig is dolgozik benne a kíváncsiság, hogy vajon mit rejt a kis doboz. Lehet, nem is tudja mire vélni, hogy épp most kap tőled valamit, hiszen nincs is megfelelő ünnep ehhez. De épp ez a szép az ajándékozásban, hogy bármikor eszünkbe juthat, bármikor tervezhetünk hasonlót, hiszen olyan jó érzés kapni is, de adni is. :) Ilyenkor a szíved teljes bizalmát és odaadását is becsomagolod az ajándékod mellé, amit a társad egyből megérez, és neki is kedve lesz viszonozni majd. 

Az ajándékozáshoz sokszor nagyon gyorsan vezet az út. Gondolsz egyet, felötlik benned egy gondolat, hogy kedveskedni szeretnél a barátaidnak valamivel. Meghívod őket egy beszélgetésre az otthonodba, és amíg készülsz a vendéglátásra, próbálod kitalálni, hogy ki milyen apróságnak tudna örülni most éppen. Igyekszel kellemes meglepetést szerezni, mert alapból ilyen a természeted, szereted, ha együtt vagytok, és sokat tudtok beszélgetni egymással. Az egyszerű ajándékok mindig nagy sikert aratnak. Azért jó kapni effélét, mert látszik egyből, hogy szívből jön a kedvesség, és sokszor épp kitaláljuk a megajándékozott társunk vágyát, gondolatát. Amikor átadod majd az ajándékod, figyelj arra, hogy elkapd azt a pillanatot, amikor a társad a legkevésbé van felkészülve a fogadására. Meglátod, a hatás nem marad el, és örömteli perceket szerzel ezzel. Ajándékozni öröm, és nem kell hozzá semmilyen apropó, hogy mikor, kinek és milyen célból adjunk ajándékot. Ez mindig meglepetésszerűen jön, de a fogadtatás is mindig kellemes, és olyan jó látni, amikor jókedvet varázsolunk mások arcára. Ajándékozz gyakran, és figyelmesen. Bármikor meglesheted, hogy ki minek örülne épp ebben a pillanatban, és vidám boldog perceket szerezhetsz bárkinek, aki épp az eszedbe jut. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr5217822391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása