Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

14.) - Örülj az életnek! :)

2016. február 20. 11:35 - RiaRia

Nincs is hálásabb téma talán, mint mikor az örömről lehet írni, beszélgetni. Küldök neked sok smiley-t, hogy még álmodban se jusson eszedbe szomorkodni. Nem tudom, milyen élethelyzetben vagy éppen, de az mindig igaz, hogy élni csak úgy érdemes, ha mindennek csakis a jó oldalát nézzük. Egyre hosszabbodnak a nappalok, egyre többet süt a nap, és egyre több virág nyílik így tavasz közeledtével. Gondolj erre, és mindarra a sok szépre és jóra, ami eddig történt veled életedben. 

Ha te is mosolyogsz, a világ is visszamosolyog rád, és egyre több vidám dolog történik körülötted. Őrizd meg a szívedben ezt a mosolyt, és élj úgy, hogy mindig jókedvű tudj lenni bármi is adódik életed során. Ha valakit búslakodni látsz, legyél te az, aki mosolyt tud csalni az arcára, és ne hagyd, hogy a környezetedben bárki is szomorú legyen. Örömmel teli szívvel sokkal hatékonyabb vagy akár a munkádban, de a szabadidődben is.

Keresd olyan emberek társaságát, akiknek jó humoruk van, viccesek, és táplálkozni tudsz a velük való beszélgetésekből. A vidám hangulat ragadós. Átragad a társaság többi tagjára is, ha valaki jókedvűen, vidáman, és boldogsággal telve mesél régi élményekről.

Minden évszak más. A tél talán borongós egy kicsit, hiszen ritkán van napos idő, de sebaj, már ezt is túléltük, jön a kedvenc évszakom, a tavasz, ami magával hozza a megújulást. Mi is átváltjuk a hosszú télikabátunkat rövidebb és könnyebb, szellősebb öltözetre, és egyre többet tudunk az utcára menni, egyre több időt tudunk szánni kirándulásoknak, szabadidőnknek. 

Örüljünk életünknek, ebből csak egy van, és töltsük úgy a napjainkat, hogy mindegyikre érdemes legyen visszaemlékezni. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr608406046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása