Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

36.) - Indulj útnak!

2016. október 01. 20:01 - RiaRia

road-1345716_640.jpg

Talán elhanyagoljuk egy kicsit, hogy megismerjük a természetet, épp ezért én arra biztatlak, indulj útnak, láss világot, fedezd fel a közeli és a messzebb lévő tájakat. Ha van időd, és van kedved is, érdemes kimozdulni otthonról, összepakolni a családdal, és mégha csak egy kis piknik kedvéért is, de mindenképpen nagy élményt nyújt egy kirándulás.

Szedd össze a batyudat, indulj felfedező útra, ismerd meg, hogy milyen szép tájakon járhatunk, ha egyszer rászánjuk az időnket, és az energiánkat. Az a sok új emlék, élmény, amit egy ilyen kirándulás tud nyújtani, felejthetetlen és visszahozhatatlan pillanatokat varázsol a napjaidba. Indulj útnak, és útközben gondolj mindig arra, hogy csak egy kis apró erőfeszítés kellett ahhoz, hogy most egy olyan csodás vidéken járhatsz, amit még nem láttál, és új emberekkel ismerkedhetsz meg. Olyan szeretett vendéglátásban részesülhetsz, amit álmodban sem gondoltál volna. Amíg nem találkozik az ember lánya vendégszerető emberekkel, azt hihetné, hogy zord a világ, és csak magunkra számíthatunk, ha valami baj van.

De ha útközben véletlenül eltévednél, tudd, hogy a legközelebbi házban talán olyan emberek élnek, akik segítenek, hogy visszatalálj a saját ösvényedre, és étellel, itallal kínálnak, szállást nyújtanak, mert tudják, hogy fáradt vagy és pihenésre van szükséged. Épp ezért ne félj útnak indulni, keresd meg a neked tetsző vidékeket, és ha visszatérsz, biztos, hogy már a legközelebbi utadon töröd majd a fejed, mikor merre is menjél.

Ezernyi felfedezésre váró táj van a mi kis országunkban. Elindulhatsz egyedül is, de ha összefogtok barátokkal, könnyebben juttok el a célállomásig. Örökítsd meg az utadon lévő összes élményt, hogy legyen mit mesélni az unokáknak, ha majd egyszer kíváncsiskodnának felőled. :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr7511758649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása