Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

48.) - Tartalékolj az erődből másnapra is.

2016. október 17. 01:47 - RiaRia

character-772415_640.pngNo, épp jókor írom ezt a bejegyzést is, mindjárt éjjel fél egy van, és éppen tartalék üzemmódban kellene lennem, azaz aluszkálnom kellene már. Remélem, hogy te már az igazak álmát alszod, így több erőd lesz reggel, mint nekem. Nem szabad pedig túlhajtani magunkat, az időt mindig a jóbarátunknak kell tekinteni. Ha valahol elhibáztuk az időbeosztást, lásd itt vagyok én példának, még mindig fent vagyok.

Kellő erővel, kellő energiával mindent elérhetünk az életben. Mindenre fel kell készülnünk. Még arra is, hogy bizony az erőnk véges, mindig kell tartalékolni egy kicsit még másnapra is, nehogy túlfeszítsük a húrt. Sokféleképpen tudunk erőt varázsolni magunknak, ha épp szükségünk van rá. Legjobban pihenéssel (ez lehet aktív pihenés is), de még olyankor is tudunk tartalékot gyártani magunknak, amikor a legnagyobb munkában vagyunk. Ha kellő összeszedettséggel végzed a munkád, tudsz koncentrálni a feladatodra, ha nyugodtan végzed a munkád, már kikerülted a stresszes időszakokat, és mégjobban tudsz egy kicsit relaxálni a legnagyobb krízis idején is.

Ha előre felkészülsz a másnapra, az mindig meghálálja magát. Te tudod, hogy téged mi az, ami valóban kipihentté tesz, amikor olyan formában vagy, hogy bármit be tudsz vállalni, tudod, hogy minden sikerülni fog. Mert kipihenten minden egyszerűbb, és tökéletesen tudunk a mindennapok kihívásaival megbirkózni.

Ha még velem vagy, hallgass meg egy dalt, majd térj nyugovóra, rövidesen találkozunk. Tudod, minden napra egy-egy motivációs vagy megerősítő mondat is csodákat tehet. :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr3811814607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása