Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

49.) - Légy emberek között.

2016. október 18. 05:08 - RiaRia

dreams-not-your-life-881080_640.jpg

Nem élhetünk egymás nélkül. Szükségünk van egymásra. Ne csak álmodjuk, hogy milyen legyen az életünk, éljük meg álmainkat a maguk valóságában. Lépj ki az utcára, és éld jól az életedet most. Kell, hogy emberek vegyenek körül minket, van, mikor egymásra is vagyunk utalva. Ne zárkózz be a négy fal közé, nyílj meg a világnak, élj egy olyan életet, amibe belevonod a társaidat is. Ahogyan neked is társra van szükséged, úgy a többi embertársadnak is kellenek a társas kapcsolatok.

Sok helyen találkozunk egymással. Legyünk szeretettel egymás felé. Igyekezzünk segíteni egymás életét, minél kevesebb konfliktussal éljük meg mindennapjainkat. Gyermekeinknek talán még nagyobb szükségük van arra, hogy együtt legyenek, és így megtanulják az élet helyes szabályait, később kevesebb problémával kell megküzdeniük. Tanítsuk meg nekik, hogyan élhetnek boldog, kiegyensúlyozott életet. Ehhez pedig az is hozzátartozik, hogy többet vagyunk egymás között, és átadjuk azt a tapasztalatot, amit eddig sikerült elsajátítanunk.

Vannak visszahúzódó emberek, őket is szelíd biztatással kell ösztönöznünk arra, hogy jöjjenek közénk. Megfelelő programokat lehet és kell is találnunk a magunk számára, hogy együtt tudjunk élni ezen a világon. Keresd meg a megfelelő programot a magad számára, de mindenképpen légy emberek között.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr7911817561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása