Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

Csak úgy, neked...

2016. október 24. 02:31 - RiaRia

landscape-1042468_640.jpg

Ősz van, hullanak a levelek a fákról. Fedezd fel a természetet, lesd meg a bujkáló napsugarat, vidd el a családodat messze a város zajától az erdő közepébe, ahol minden csendes, minden arra vár, hogy jöjjetek minél többen, s lássátok a csodát. Az élet maga zajlik körülöttünk, és mi aktív részesei vagyunk. Keressük meg ezt a csendet önmagunkban is, társainkban is, és ha megtaláltuk, ne engedjük el, őrizzük meg a szívünkben.

Ha mégegyszer születnék, csakis természetjáró lennék. Olyan sok csodával vagyunk körülvéve, hogy álmunkban sem tudnánk szebb tájakon lépkedni. Induljunk útra. Hív, vár a természet örök nyugalma. Törd meg ezt varázst, törd meg ezt a csendet egy pillanatra, és csodáld meg a természet minden szépségét.

Találj mindig annyi időt a naptáradban, hogy jusson belőle Földanyánknak is, hiszen ő érted van, érted pompázik a lehető legnagyobb szeretettel. Szeresd, hogy itt élsz. Szeresd, hogy itt élhetsz, és nézz körül jól. Minden, ami körülötted van, érted van, rád vár, hogy felfedezd végre. Indulj hát útnak, légy része az egésznek. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr8011833541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása