Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

60.) - Hallgass a jó szóra!

2016. november 02. 06:45 - RiaRia

elephant-279901_640.jpgHallgass a jó szóra! - mondta mindig édesanyám, ha valamiért nagyon megmakacsoltam magam, és nem akartam azt tenni, ami helyes volt. Sokszor jó, ha megfogadjuk barátaink, családtagjaink intelmét, és hallgatunk rájuk. Ne menjünk fejjel a falnak. Gondoljuk át, hogy mikor járunk jobban. Akkor ha se nem látunk, se nem hallunk, se nem beszélünk, vagy akkor, ha bölcsen megfontolunk mindent.

Szeretünk magunk dönteni az élet nagy kérdéseiben. De vannak olyan pillanatok, amikor meg kell fogadnunk társaink, szeretteink jótanácsát, és át kell értékelnünk az életünket. Hallgass a jó szóra! - Ne csinálj butaságot. Fontold meg inkább ezerszer, hogy mit is szeretnél tenni komoly döntésre váró feladatodban.

Gyermekként még olyan mesés minden. Azt hisszük, hogy amit teszünk, az mind jó és a mi hasznunkra van. Ha valaki mégis figyelmeztet valamiért, még zokon is vesszük talán. Legyünk ezért mindig olyan befogadó állapotban, hogy meg tudjuk hallgatni barátaink tanácsait. Azért tettem a kiselefántot emlékeztetőül a bejegyzésbe, hogy sose feledd, mindig érdemes hallgatni a jó szóra, a bölcs tanácsokra, a hasznos információkra. Emlékezz ezekre a szavakra ha bajban vagy, és gondolj mindig arra, ha figyelsz a társaidra, és meghallgatod őket, lehet, hogy az életed változik meg egy szempillantás alatt.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr1911923399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása