Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

64.) - Használd ki minden idődet.

2016. november 12. 02:57 - RiaRia

time-1528627_640.jpg

Az idő sokszor kifog rajtunk. Igyekszünk vele lépést tartani, de nem mindig sikerül. Sokszor egyensúlyozunk úgy, mint ahogy a képen is látod. Mégis, ha nem fogadjuk jóbarátunkká az időt, csak veszíthetünk. Te hogyan állsz barátságban az idővel? Hogyan tudjuk kihasználni minden időnket?

A rendszeres tervezés mindenképpen előttünk kell, hogy lebegjen. Olvastam egy blogot, ahol többek között arról is szó esett, hogyan tartsunk rendet otthon. Kiderült, hogy csakis az idővel együttműködve lehetséges mindez, szinte percről percre be volt osztva a család ideje. Az is kiderült viszont, hogy sok-sok praktikus ötlettel perceket, órákat nyerhetünk, odafigyelés kérdése az egész. És az egész család összetartása, együttműködése kell hozzá. Hosszú távon mindenképpen hatásos.

De mi van, ha alig látszunk ki a munkából, plusz még ezernyi terhet cipelünk nap mint nap a hátunkon? Ekkor is jó ha tervezünk és tervezünk és tervezünk. Ha nem tesszük, elúszik a drága időnk, és fele annyit sem leszünk képesek megtenni, mint ha csak improvizálnánk.

Gondold meg előre, mikor mit szeretnél csinálni, és hogyan szeretnéd, hogy teljen a napod. Kerüld el az időzavar csapdáját, és nyert ügyed lesz. Használj ki jól minden másodpercet az életedből, és örömmel fogsz visszatekinteni az elmúlt napokra is, de a jövőt is szebb színben fogod látni. Rajtad múlik, tőled függ, és a hozzáállásodtól is egy kicsit.

Talán az idő az, amit alig tudunk befolyásolni. Halad a maga tempójában, de igazságosan mindenkinek egyformán jut belőle. Igyekezzünk megszelidíteni, mert így egy sokkal boldogabb életet élhetünk.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr1811951617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása