Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

66.) - Szeresd a kihívásokat.

2016. november 23. 16:20 - RiaRia

success-846055_640.jpg

Engem sajnos olyan fából faragtak, hogy kevésbé örülök, ha kihívásnak nézek elébe. Lehet, hogy félek a kudarctól esetleg, vagy kevés az önbizalmam, de ritkán vállalok be olyan feladatokat, ahol meg kell méretnem magam. Pedig erről minél hamarabb le kell szoknom, hiszen naponta szinte percről percre adódnak olyan helyzetek, amiket bizony el kell tudni viselni, vagy meg kell velük "bírkózni". Épp ezért javaslom neked, szeresd az olyan feladatokat, amikor is megmutathatod ki is vagy, és mire vagy képes.

Nem szeretjük, ha valamiből rosszul jövünk ki, inkább szeretjük, ha győzünk, ha sikerek érnek minket. Sikereket viszont csak akkor érhetünk el, és csak akkor tudunk neki nagyon örülni, ha mi is aktív részesei voltunk az adott helyzetnek, mi is kivettük bőven a részünket a feladatból. Minden ilyen sikerélmény továbbhaladásra ösztökél, és egyre több és egyre nehezebb dolgokat is be tudunk már vállalni. Mutasd meg, hogy ki is vagy valójában, és mutasd meg a tartalékaidat, hiszen mindenkiben vannak olyan tartalékok, amik épp egy-egy stresszes helyzet hatására jönnek elő, és ekkor tudjuk nyújtani erőnk legjavát.

Ne csak szeresd a kihívásokat, egyenesen keresd is ezeket a nehéznek tűnő feladatokat, mert csak ezek által fejlődünk, leszünk többek és jobbak. Már ma belekezdhetsz a gyakorlásba (velem együtt), hogy minél erősebbek lehessünk, minél energikusabbak legyünk napról napra. Vállald önmagad, vállald be a kihívásokat, nincs olyan hatalom, ami ellened tudna tenni, ha aktívan részt veszel a mindennapi eseményekben. Tedd meg minden nap a tőled telhető legtöbbet, és így biztos lehetsz abban, hogy a sorsod is jól fog alakulni. :)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr1311993320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása