Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

99.) - Vigyázz magadra!

2017. június 10. 04:36 - RiaRia

heart-66888_640.jpg

Sokszor csak rohanunk életünk során, nem vesszük figyelembe, hogy az erőnk véges tud lenni. Csak akkor, mikor már megbetegszünk gondolunk arra, hogy még idejében lassítani kellett volna. Az egészség nagy kincs. Csak ekkor tudod nyújtani a legjobb formád. Gondolj mindig arra, hogy szükség van rád minden áldott nap, várnak rád szeretettel, és felelősséggel tartozol magadnak is, másoknak is azért, hogy erőben, egészségben éld az életed.

Vannak véletlenek, véletlen balesetek is, amikre alig tudunk felkészülni. Hirtelen történnek, és jó ha megússzuk ép bőrrel. Vigyázni kell magunkra minden percben, mert elég egy kis figyelmetlenség és máris itt a baj. Gyógyulni mindig nehezebb, mint megelőzni a betegséget. Ezért kell úgy gondolkodnunk, hogy csak az egészségre koncentrálunk, azt segítjük minden cselekedetünkkel.

Te tudsz vigyázni magadra a legjobban. Mások kisegíthetnek a bajból, de a törődés az a te dolgod kell, hogy legyen. Mikor elbúcsúzunk valakitől, aki hosszú útra indul, mindig hozzátesszük, hogy - nagyon vigyázz magadra! -, hiszen a bajt nem kell keresni, az mindig a legrosszabbkor jön. Mindig legyen az eszedben ez a figyelmeztető mondat, és tégy meg mindent a jó egészségedért, a jó kondíciódért, mert akkor kellően fel tudsz készülni váratlan eseményekre is.

Vigyázz magadra! De vigyázz embertársaidra is. Ők is kerülhetnek olyan helyzetbe, hogy a te segítséged kell nekik éppen. Ha kellően óvatos vagy és kellően körültekintő, nagy baj nem érhet.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr4712582883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása