Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

110.) - Frissítő táplálkozás

2017. július 28. 01:43 - RiaRia

blueberries-1576407_640.jpg

Nincs is jobb mintha frissen és üdén kezdjük a napunkat. Ennek viszont meg kell adni a módját. A nyugodt alvás mindenképpen előfeltétele hogy frissen és kipihenten pattanjunk ki az ágyból reggel. Reggel is elronthatunk mindent, ha nem a megfelelő reggelit választjuk meg magunknak. Szépen terítsünk meg még akkor is ha sietünk, mert hatással van a közérzetünkre. Ha kell akkor még előző este készítsük ki a megfelelő terítéket, hogy könnyebb dolgunk legyen. Sose kezdjük kávéval a napunkat. Egy mézes citromos limonádé pont megfelelő főleg ha korán ébredtünk. A reggeli is legyen olyan amit szeretünk, de amiről tudjuk, hogy élettel tölt el minket, felüdít és felfrissít. Együnk együtt a családdal, hiszen lehet, hogy estig nem is találkozunk egymással.

Részesítsük előnyben a friss gyümölcsöket és zöldségféléket, és napközben se együk túl magunkat, főleg ne gyorskajákkal tömjük magunkat. Csak akkor érezhetjük jól magunkat, ha a táplálékunk is hasonlóan jó és üdítő. Délben is szánjunk annyi időt az étkezésre hogy ne kelljen kapkodva ennünk, ez az ebédidő csak a miénk, ha belefér egy kis séta is, akkor csak még jobb lesz a hangulatunk tőle. A vacsorának adjuk meg a tiszteletet, hiszen újra együtt a család, de azért ügyeljünk arra, hogy így estefelé már nincs olyan sok tápanyagra szüksége a szervezetünknek. Együnk könnyű vacsorát, és jobban alszunk majd el.

Törekedjünk mindig az egyszerűségre. A természet is rendkívül gyakorlatias módon oldja meg a saját részét, ezért tanuljunk tőle és igyekezzünk egyszerű életmódot folytatni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr3812695619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása