Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

138.) - A boldogság édes mindenkinek.

2018. január 15. 06:49 - RiaRia

kid-1241817_640.jpg

Az én kisunokám, ha megmakacsolja magát valamiért, mindig megáll, és egy kicsit duzzog magában. De csak rövid ideig, könnyen ki lehet békíteni. Ha mégis úgy áll a dolog, hogy nincs semmi ami boldoggá tenné, akkor lép életbe a buborékfújó. Ez aztán leveszi a lábáról, és van öröm és boldogság. :)))

Az életünkben sokszor elszomorodunk, de jó ha hamar ki lehet engesztelni minket, mert nem éri meg a sok drága perc, amit búslakodásra szánunk. Inkább törekedjünk a boldogságra, arra, hogy mindig örömmel és jókedvvel ébredjünk fel, és tartsuk is meg ezt az örömünket egész napra, sőt tartson ki a lendületünk még az egész hetünkre is. Bizony sokszor lép életbe a vonzás törvénye, amire jó ha figyelünk, mert "amit gondolsz, az kiáramlik a külvilágba és visszaverődik rád."

Éld pozitívan az életed! Mára már gondolom megvan a terved, de ha kicsivel többet teljesítesz, mint betervezted, olyan boldogság lesz este visszaemlékezni erre, hogy mindenképpen áldozz időt arra, hogy kicsivel többet teljesíts, mint amire hiszed, hogy képes vagy. Csak egy picivel kell többet tenned, mint amit tegnap tettél. És ez átformálhatja az életed. Más megvilágításban látod majd a világot, saját magadat, és elhiszed, hogy képes vagy nagy dolgokra is.

A boldogságot sokan keresik életükben, épp ezért a boldogság édes mindenkinek. Azt hisszük sokszor, hogy nem vagyunk boldogok, pedig csak körül kell nézni a saját kis környezetünkben, és észre kell tudni venni az apró változásokat, amikben részünk van, amik értünk vannak. Azt hiszed, hogy keresel valamit, pedig az a dolog már rég itt volt az orrod előtt, csak épp nem vetted észre. Figyelj, és láss, ne csak nézz! Vedd észre az apró csodákat, amik megédesítik a napjaidat. Éld úgy az életed, hogy ha mások megfigyelnének téged, akkor mindig egy sugárzó, örömteli embert lássanak, és ez azért van így, mert belülről is boldognak érzed magad. Ennyi pont elég egy napra, a többit úgyis hozza magával az élet. :)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr1413576371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása