Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

140.) - Vidáman szemléld a világot!

2018. január 17. 07:57 - RiaRia

woman-1901702_640.jpg

Borús fejjel hova jutunk? Szomorú arccal kinek tetszünk? Légy vidám! :) Szemléld vidáman a világot, hiszen annyi minden vár ránk nap mint nap, kár lenne kimaradni a sok jóból. Az emberek nem szeretik, ha a környezetükben búval bélelt társuk is van, mert elveszi az energiájukat, őket is visszaveszi a saját élettempójukból. Ha van a közeledben energiarabló, gyorsan vidítsd föl, hiszen te is lehangolódsz ilyenkor, nem megy már úgy a munka, nem tudsz figyelni a feladataidra.

Keresd a boldog és kiegyensúlyozott emberek társaságát, akikkel öröm együtt lenni, plusz energiát adnak neked is, és ha épp te voltál, akinek rosszabb kedve volt, ilyen vidám emberek megváltoztathatják a te hangulatodat is jó irányba. Légy optimista bármiről is van szó. Élvezd az életet, élj úgy, hogy minden perced egy boldog pillanat legyen. Mutass példát mindenkinek. Mutasd meg, hogy te reggeltől estig megéled az élet csodás varázsát, épp azt teszed minden időben, ami épp helyénvaló, és mutasd meg, hogy nem lehet csak úgy elrontani a kedvedet.

Gondolj egy olyan eseményre, amikor felszabadultan örültél valaminek. Vagy gondolj életed álmára, amit meg szeretnél valósítani, szeretnéd, ha teljesülne a kívánságod. Éld át ennek a pillanatnak az örömét, gondold át, mit is érzel most, milyen vágyaid vannak. Ezek a vágyak csak akkor teljesülnek, ha teljes szívből óhajtod őket, és belülről is olyan érzéseid vannak, amik a boldogság felé vezetnek. Érezd, hogy már meg is valósult az álmod, és te olyan boldog vagy, hogy nálad már senki sem tudna boldogabb lenni. Ha így gondolkodsz minden percben, akkor a szíved jutalma épp az, amit olyan nagyon kerestél egész életedben.

Légy bolondos néha, élvezd, hogy tiéd a világ, legyen benned mindig egy kis huncut mosolygós pillantás, amivel egyből magad köré gyűjtöd a hozzád hasonló társaidat. Légy felszabadultan jókedvű mindig, vigyél egy kis vidámságot a néha szürke hétköznapjainkba. :)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr5813581475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása