Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

142.) - Készülj fel az életedre!

2018. január 29. 06:21 - RiaRia

girl-1039532_640.jpg

Mikor még fiatalok vagyunk, nem törődünk azzal, mi is történik majd egy vagy két év múlva velünk. Élvezzük a nyarat, örülünk ha kitavaszodik, és nem jár a gondolatunkban semmi más, minthogy mindig jólérezzük magunkat. Pedig eljön az az idő, amikor már jobban kell figyelnünk önmagunkra, mert beköszönt a nagybetűs élet, és nekünk helyt kell állnunk minden percben. Hogy ki ne fáradjunk, ezért jó, ha minél hamarabb elhatározzuk, hogy felkészülünk az életünkre.

Az utunk remélhetőleg hosszú lesz, és erre kell berendezkednünk. Nem szabad mindent felégetnünk magunk után, mert ki tudja, hogy mikor hová is sodor a jó sorsunk. Előre nem sejtjük, nem tudjuk, hogy milyen nehéz lesz a dolgunk, ezért jó, ha kellőképpen felkészülünk. Mindig szemléld vidáman a téged körülvevő helyzeteket. Mindenben találd meg a nyugalmat, a humort, a békét, legyél mindig olyan jókedvű, hogy sose vehessék el tőled a magabiztosságodat, azt a stabil erőt, ami jellemez téged.

Nevess, mikor a hangulatod a határtalan jókedv. Bízz, mikor azt hiszed már nincs miben hinned. Legyél nagylelkű, mikor látod, hogy valaki esetleg segítségedre szorul. Szeress, mikor a szíved majd kiugrik a helyéből boldogságodban. Legyél megfelelő társa a kedvesednek, megbízható partnere a családodnak és embertársaidnak. Csak akkor érsz valamit, ha megbíznak benned, tudják, hogy bármit megoszthatnak veled, és te is akkor tudsz megbízni másokban, amikor tudod, számíthatsz felebarátod jóindulatára minden helyzetben.

Van, mikor az életünk nehéznek bizonyul. Ilyenkor is helyt kell tudnunk állni, és ez nem megy másképp, csak ha kellően felkészültek vagyunk. Tedd félre mindig a rosszkedvedet, légy nagyon boldog, és szeress teljes szívből. Ha így teszel, az életed mindennap csodákkal lesz tele, élvezd, kövesd az álmaidat, tarts ki a nehéz időkben, és ne add fel a vágyaidat, törekedj arra, hogy megvalósulhassanak. Nevess, és a világ visszanevet rád. :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr6813612485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása