Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

152.) - Higgy a megérzéseidben.

2018. február 28. 01:14 - RiaRia

woman-3084129_640.jpg

Minden reggel, mikor felkelsz, van egy sejtésed, érzésed milyen is lesz az elkövetkező nap. Ez az érzés veled lesz egész nap, feltéve ha hagyod, hogy vezesse utadat. Belső megérzéseink sugallják mikor mit tegyünk, mikor mit ne tegyünk, elinduljunk valamerre vagy épp maradjunk veszteg, mert nem jó passzban vagyunk. Nagyon bölcs döntés, ha hallgatunk az úgynevezett hatodik érzékünkre, sok hibát elkerülhetünk és sok jó is történhet velünk.

Ha legbelül úgy érzed, hogy valami nem lesz jó rád nézve, az általában be is jön, és jobb óvintézkedéseket tenni. De ugyanígy, ha legbelül azt érzed, hogy most egy szenzációs napod lesz, valószínű, hogy így is fog történni, és jó ha kihasználod az alkalmakat, a lehetőségeket a magad számára. Mindig higgy a megérzéseidben. Ez óv meg téged attól, hogy butaságokat csinálj, vagy épp most indulj útnak, mert érzed, hogy ezernyi meglepetés vár, amit ha elszalasztasz, soha többé nem kerül újra eléd.

Varázserő rejlik a hatodik érzékünkben. Gondolsz valamire, és épp abban a pillanatban meg is valósul. Érzed, hogy most például be kell kapcsolnod a rádiót, vagy egy könyvet le kell vegyél a polcról, mert valami húz téged felé. És a következő pillanatban olyan váratlan és megfoghatatlan dolgok történnek, amik józan ésszel meg nem magyarázhatók. Vagy például érzed, hogy meg fog csörrenni a telefonod, és valóban, a következő pillanatban már beszélgetsz is az egyik kedves ismerősöddel. Ezek megfoghatatlan pillanatok, de részei az életünknek, és ezek is teszik széppé, csodálatossá egy-egy napunkat.

Belülről érzed, hogy most valami csodás dolog fog történni veled. És ez az érzés nem hagy nyugodni. Majd mi történik? A következő napon, vagy lehet, hogy épp a következő pillanatban változás áll be az életedben, olyan hirtelen változás, amit csak te éreztél meg. Az érzéseidet senki sem veheti el tőled. Ezért légy résen, mit is gondolsz éppen, mert a megérzéseid visznek tovább az életben, olyan változásokra hívhatják fel a figyelmedet, amik mellett nem szabad elmenned.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr4613704138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása