Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

170.) - Tarts ki életed végéig.

2018. május 13. 23:58 - RiaRia

woman-1790841_640.jpg

Légy ilyen vidám, mint a képen a lány! Őrizd meg ezt a vidámságot életed végéig, ne törődj soha a gonddal, az majd megoldódik mindig valahogyan, neked az a feladatod, hogy kitarts életed végéig boldogságban, légy jókedvű mindig, és törekedj az örömteli életre. Sajnos, az életünk véges, de nem mindegy, hogy ezt az időt hogyan töltjük el. Keress az ismerőseid között olyan barátokat, akikből sugárzik az életöröm, akiken látod, hogy szeretnek élni, akiknek minden egyes perc az életükből ajándék, és át tudják adni másoknak is azt a szeretetet, ami bennük is megvan.

Élni csakis így érdemes, kitartani életünk végéig csakis így érdemes, ha örülünk a minket körülvevő világnak, és aktív részesei is vagyunk az életünknek. Ha van is néha negatív érzésünk, hamar túl tudjuk tenni magunkat rajta, és olyan gondolatok vannak bennünk, amik segítik a fejlődésünket, és társaink hasznára is lesznek. Mindennap keríts alkalmat a nevetésre, egy kis bolondozásra, egy kis vidámságra. Az én keresztapám olyan ember volt, akit mindig nagy örömmel vártunk húsvétkor, mert olyan humoros dolgokat talált ki, amin mi mint gyerekek, de majd már mint felnőttek is nagyokat tudtunk nevetni. Sugárzott belőle az élet szeretete, tudta, hogy csak vidáman érdemes élni, nem ment a szomszédba egy kis huncutságért, egy kis bolondozásért, az egyénisége volt olyan, hogy másnak is át tudta adni azt az örömöt, amit ő érzett, mikor valakivel találkozott. Így is élt boldogan élete végéig, és én is csak így emlékszem rá, soha nem volt egy negatív gondolata sem, mindig nevetett az élet furcsaságain.

Bizony, akkor döbbenünk rá, hogyan is kellett volna élnünk, mikor már alig van belőle valami hátra. Nem szabad engednünk, hogy bármi is elkeserítse a napunkat, a tökéletes egyensúlyra kell törekednünk, és olyan kisugárzásunk legyen, hogy csak irigykedve lessenek a szomszédok, s kérdezzék egymástól, hogy - vajon hogyan csináljuk, hogy mindig tudjuk tartani a formánk, mindig mindenkihez van egy kedves szavunk, és mindig mosolyogva látnak minket az utcán? - A mi válaszunk csak az lehet, hogy - éljük az életünket, de úgy igazán! :)

Tartsuk is meg ezt a jó szokásunkat, és tartsunk ki életünk végéig békében, boldogságban, szeretetben.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr6013916474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása