Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

190.) - Tanuld meg élvezni az életet.

2019. április 16. 15:50 - RiaRia

film-162029_640.png

Életed filmje ha egyszer lepereg előtted, olyan élményekkel legyen teli, hogy érdemes legyen azt a filmet végignézned. Ehhez pedig az kell, hogy élvezd az életedet, minden egyes pillanata olyan legyen, hogy vidámsággal, boldogsággal, szeretettel és sok-sok szép eseménnyel tudd kitölteni. Csodálatos világban élünk. Ezernyi meglepetés várhat ránk, ha eléggé kíváncsiak vagyunk erre a világra. Meg lehet tanulni élvezni az életünket.

Bármerre is jársz, csodaszép dolgokba ütközöl. Vedd észre, hogy ma reggel neked kelt fel a ragyogóan szikrázó nap. Csak teérted ragyog, csak neked ontja a sugarait. Vedd észre, hogy megpillanthatod a csodás napfelkeltét, ha elég korán kelsz fel, és hajlandó vagy időt is szánni rá. De ha ezt elmulasztottad volna, ott van még a csodás napnyugta, vagy amikor ezernyi csillag van fent éjszaka az égen, azok is teérted vannak. Aktív részese kell, hogy legyél az életednek, hogy megérintsen a természet ezernyi szépsége. De ha csak körülnézel a környezetedben, akkor is megláthatod a társaid tekintetében azt a fényt, ami őket is viszi előre az úton, és szeretnének csodás kalandokban részesülni.

Ne hagyd ki az életedből a kirándulást sem, a túrázást, amikor felfedezheted hazánk és a környező vidékek szépségeit, nevezetességeit. Egyre jobb hangulatban töltheted a napjaidat, ha már kora reggel megalapozod a jókedvedet. Keresd meg a barátaidat, a szeretteidet és tölts velük annyi időt, amennyi időd csak van. Találd meg a kívánságaidnak megfelelő érzéseket, legyél kreatív, alkoss, tervezz, ötletelj. Legyél olyan szorgalmas tanítvány, hogy egy idő után te lehess majd a mester, akinek a bölcs szavára hallgatnak a veled együtt élők.

Élj úgy, hogy ha lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen azt visszanézni. Sok-sok vidám percet tölts el minden nap, bárhol is legyél. Amikor megöregszünk, vagyis idősebbek leszünk, mindig jó visszaemlékezni a régi szép évekre. Olyan éveket varázsolj magadnak, hogy mindenki megirigyelje, és a csudájára járjanak! :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr4414767694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása