Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

213.) - Örömteli napod legyen!

2019. november 13. 04:34 - RiaRia

beautiful-3223194_640_1.jpg

Remélem, hogy az igazak álmát alszod, én még fent vagyok, és írok pár sort neked. Azért is időzítettem ilyenkorra az írást, hogy ha reggel felébredsz és kinyitod a szemed, akkor már "kész tények" elé állítsalak, azaz egy olyan bejegyzés várjon, ami felvidít és örömet okoz neked. 

Már a cím is sejteti, hogy itt csak jó dolgokról lehet szó, hiszen ki ne szeretne egy sugárzóan örömteli napot magának éppen ma, de akár holnap is. :) Hogy mindez megvalósulhasson, jól kell ébredned, friss üde és mosolygós legyél mikor kinyitod majd a szemed reggel. Ha úgy sikerült elaludnod, hogy boldog szívvel és jóleső fáradtsággal a testedben aludtál el, akkor nyugodt és mély álmod volt valószínűleg, valahol Tündérországban jártál éjszaka. Most, hogy már fent vagy és olvasod amit írok, remélem, hogy minden porcikáddal azon igyekezel, hogy jókedvűen és fitten kezdjed majd a napodat. Legyen felhőtlen a jókedved és találd meg ma is azokat az embereket, akik felvidítanak, akikkel öröm együtt lenni és akikkel öröm beszélgetni. 

Lepd meg ma magad valamivel, ami felvidít és nem kerül sokba, vagy éppen semmibe. Gyakran ezek azok a dolgok, amik édessé teszik a napjainkat, csak jól kell figyelni és észre kell tudni venni a változásokat. Olyan szép napod legyen, hogy mindenki irigyelje tőled, csinálj ma csuda dolgokat, olyanokat, amik a szívedet melengetik. Ha dolgoznod is kell ma, találj időt magadnak egy jó kis kikapcsolódásra. Találd meg a magad számára azt az örömöt, ami olyan széppé varázsolja a mindennapjaidat, hogy érdemes legyen kilépni az utcára miatta, érdemes legyen időt áldozni, hogy másoknak is örömöt okozol, érdemes legyen bármibe belekezdened, mert tudod, hogy csak jó dolgok születnek belőle. Keresd meg a számodra hasznos értékeket, és örülj mindennek, amivel csak találkozol ma az utad során. :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr7815304018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása