Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

9.) - Add önmagadat!

2015. szeptember 15. 17:31 - RiaRia

witch-155291_1280.png

Nem vagyok ám ilyen boszorkány, mint a képen, de fekete macskám az van, úgyhogy elvileg talán lehetnék is. A kis boszi seprűje most jól jönne, mert blogírás helyett épp takarítanom kellene. A címben írt mondatot úgy értheted ahogy a legegyszerűbben érdemes. Add önmagadat! - vagyis ne tégy olyat, ami az elveiddel ellenkezik. Ha mindennap meg tudod tenni, hogy igazán szívből élj, boldogan, vidáman, és energikusan, nem jöhet feléd olyan akadály, amit nem tudnál legyőzni. Ehhez mindig, minden egyes nap fel kell töltődnöd. Olyan embereket keress, akikről tudod, hogy pozitívan szemlélik a világot, beszélgess sokat velük bármiről és minél többször. Így formálódik a te kis világod is, és így tudod a stresszesebb napokat is jobban kivédeni.

Mindig legyen saját véleményed, s ezt merd is kimondani, de főleg tetteid sugározzák azt aki vagy igazán. Ha van kedved bármilyen bohókás cselekedetre, hát tedd azt, vagy ha épp mókás kedvedben vagy, tégy úgy, de mindig mindenkivel légy udvarias, nagylelkű, és segítőkész. Sok tulajdonság rejtőzik egy emberben. Van, amit olykor szeretnénk elpalástolni, de ezek is mi vagyunk, csak nyíltan nem szívesen vállaljuk. Nem is baj, elég ha őszinték vagyunk embertársainkhoz, és hűségesek a gondolatainkhoz.

Ha minden nap minden reggelén jókedvvel tudsz felébredni, minden lelkiismeret furdalás nélkül, akkor jól éled az életedet. Tartsd is meg jó szokásodat, és élj ezután is a magad szabta határok között, betartva a nagy Univerzum törvényeit azért.

Ha valamiben hiányt szenvednél, csak szólítsd a kis boszit, ő minden gondodat leveszi a válladról, és cserébe csak azt kéri, hogy mindig úgy cselekedj, ahogy azt a szíved diktálja. Ennyi bőven elég is talán az élethez.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr157790428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása