Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

12.) - Készülj el időben!

2016. február 20. 01:44 - RiaRia

hourglass-23654_1280.pngAz idő sokunkat megbénít időnként. Én azt hiszem a szerencsések közé tartozom, mert szupergyorsan el tudok készülni itthon, ha valahová mennem kell. Rá kell szánni bizonyos időt arra, hogy jókedvűen mehessünk el otthonról, és vidáman tudjunk találkozni a barátainkkal. De ha épp dolgozni mész, akkor is nagy jelentősége van, hogy mikor hogyan tudod a magad javára fordítani a meglévő idődet. 

Time is money! - jól az eszünkbe kell vésnünk. A blog címe: - Éljen az életmódváltás! - ha sikerül a tanácsokat minden esetben betartani, akkor nagy eredményekre lehetünk képesek.

Kevesen vannak, akik jó barátságban tudnak lenni az idővel, az idő jó kihasználásával. Öt-tíz perc is sokat jelent, ha jól tudjuk a hasznunkra fordítani. Itt persze nem csak az idő jó kihasználásáról van szó, hanem arról is, milyen az életviteled. Vidáman, boldogan sokkal hamarabb megy minden, ez természetes. Ezért is kell a kiegyensúlyozott életmódra törekednünk. Közbejöhetnek váratlan események, váratlan fordulatok, mégis uralkodni kell tudnunk önmagunkon.

Ahogy peregnek a szemek a homokórán, neked is épp olyan tökéletesnek kell lenned. Ha nem megy, meg kell tanulnod, hogyan lehetsz egyre hatékonyabb az időd kihasználásában. Ha rengeteg az időd, akkor is fennáll a veszélye, hogy elpazarlod, és késve indulsz útnak. Tudd, hogy téged is várnak valahol, vagy éppen neked fontos egy találkozó. Meg kell tisztelnünk a társunkat azzal, hogy időt szánunk rá, és a legünnepélyesebb gondolatunkkal indulunk el felé. Ne rontsuk el azt az örömöt, amit a társunk vár tőlünk, legyünk olyan igényesek, hogy tudjunk időt szakítani barátainkra. :)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr388405580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása