Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

37.) - Legyenek céljaid!

2016. október 01. 21:20 - RiaRia

stones-451329_640.jpg

Van egy jól meghatározható cél az életedben? Ha nincs, még nem késő, hogy célokat állíts fel, és meg is valósítsd őket. Elég egy célra koncentrálni, bőven elég, hogy minden erőddel ennek a megvalósításán dolgozol. Álmaink nem állnak távol a céljainktól, ha kellőképpen ösztönöznek, adnak egyfajta bátorságot, hogy harmóniát teremthessünk életünkben. Álmok - ösztönzések - bátorság - harmónia. Célok! Figyeld meg, hogy mihelyt kitűzöl egy célt az életedben, máris erősebbnek, bátrabbnak, elszántabbnak érzed magad. Teljes erőddel azon vagy, hogy teljesítsd a "küldetésed", vagyis valóra szeretnéd váltani a legtitkosabb álmaidat, vágyaidat, és a céljaidat is.

Célok nélkül csak sodródunk az árral, hagyjuk, hogy helyettünk oldják meg a problémáinkat, nem teszünk keresztbe egy hajszálat sem azért, hogy olyan életet élhessünk, amilyenről mindig is álmodtunk. De ha már reggel úgy ébredsz fel, hogy tudod mit szeretnél csinálni egész nap, az már egy irányt mutat az egész napi viselkedésedhez.

De melyik legyen az az egy cél, amelyik épp ebben a pillanatban a legtökéletesebb, és amelyikhez minden adott, és minden erőnkkel készek vagyunk cselekedni? Dönteni te fogsz, de sok segítséged lehet hozzá, ha kellőképpen kíváncsi vagy a világra. Legyen pl. az, hogy - kívánj mindenkinek minden nap jó dolgokat! - Ez lehet, hogy nem konkrét cél, de mindenképpen megkönnyíti a célodra való ráhangolódást. Ha így kezded a napodat, nem csak a társaid számára küldesz jófajta energiahullámokat, de te magad is jóérzéssel kelsz fel, és könnyebb lesz megtalálnod az aznapi célodat, mert egy olyan hangulatot alakítottál ki magadnak, ami kellemes és éppen tökéletes, hogy tervezz és megvalósíts.

Legyenek céljaid! Célok nélkül csak félemberek vagyunk. Rendezd át az egész lakást pl. Ha végeztél, máris egyfajta új szemléletmód vesz körül. Minden megváltozik. Minden kicserélődik, minden áthelyeződik máshová, és ezzel új megvilágításba kerül az egész lakás. A tudatod is mintha átalakulna egy szempillantás alatt. Próbáld ki. Garantáltan csodálkozni fogsz az átalakuláson. :)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr4611758841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása