Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

42.) - Élvezd az életedet!

2016. október 10. 02:53 - RiaRia

school-1061372_640.png

Kell-e ennél jobb biztatás? Élvezd az életedet! :) Vissza az iskolapadba! No, nem gondolom túl komolyan, hiszen biztosan megtanultad azt, amit itt a képen az élet fája is jelez. Mindezekre szükségünk van, ha  jól szeretnénk viszonyulni az életünkhöz. Sosem késő élvezni az életünket. Belefér minden, amit csak szeretnénk. A bolondozástól, a bohóckodáson át a szenvedélyes szerelemig minden. Ha egyszerűen akarsz élni, jó esélyed van arra, hogy könnyen boldogulsz az életedben, mert semmi sem olyan rémes, mintha mindent túlkomplikálunk nap mint nap. Élj ezért egyszerűen, bölcsen, nyugodtan, és mindenekelőtt mindent elsöprő igazi szenvedéllyel. Vagyis élvezd úgy "istenigazából" az életedet!

Én, ha borúsabb kedvem van, mindig bekapcsolom a rádiót, vagy a tv-ben rákapcsolok egy zenecsatornára. Frenetikus hatása van. Ha nem is mindjárt lesz jókedvem, de egy ideig eltereli a figyelmemet, s mivel imádom a dalokat dúdolgatni, egyszercsak azon veszem észre magam, hogy elmúlt a búskomor hangulatom. Ez csak az egyik módja, hogyan tegyük varázslatossá a napjainkat. Számos praktika létezik, és helytelen lenne nem kihasználni azokat a lehetőségeket, amik amúgy is a szemünk előtt lebegnek, csak jó érzékkel észre kell tudnunk venni őket.

Az élet nem csak történelem, tudomány, műveltség, művészet, de ezek mind szükségesek, hogy élvezzük az életünket. Jól és okosan éljük az életünket. Legyen benne minden, amit csak megkívánunk. Legyen benne vidámság, jókedv, lelkesedés, öröm, jóság, szelídség, türelem, szeretet, és persze a kihagyhatatlan szenvedélyes szerelem. Mert enélkül nem lenne teljes az életünk. Áldozz az idődből, és hangolódj rá egy olyan hullámhosszra, ami mindig jókedvet sugároz, és benne van a tréfa, a huncutság, és minden olyan móka, ami téged felvidít.

Ne legyen olyan napod, ami bolondozás nélkül telik el. Legyen az egy jó kis párnacsata a kedveseddel, vagy egy jó kis traccsparti a haverokkal, vagy éppen a családdal való vidám délután, ahol mindenki nagyszerűen érzi magát. Minden könnyebb, ha az élet jó oldala felé nyújtjuk az arcunkat. Legyél ezért mindig jókedvű, és élvezd az életedet! :)

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr6111784679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása