Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

178.) - Hagyd el a rosszat az életedből.

2018. október 16. 22:06 - RiaRia

wrong-way-167535_640.jpg

Hű, de szeretünk is ragaszkodni bizonyos dolgokhoz, még akkor is, mikor tudjuk, hogy ez nem helyes. Még akkor is, ha tudjuk, hogy a kárunkra vannak. Az a fránya megszokás! Az a hibás. Mint mindig, ilyenkor is, mikor egy rossz szokást szeretnénk elhagyni az életünkből, egy jó szokást kell kialakítanunk, ami majd háttérbe szorítja a rosszat.

De ismerünk-e jó szokásokat és hajlandóak vagyunk-e erőfeszítéseket tenni azért, hogy kigyomláljuk a rosszat az életünkben? Csak kicsit kell gondolkodnod, máris eszedbe jutnak jó szokások, és már csak az a lépés következik, hogy szívesen csináld azt, amit tenned kell. Ha elég kitartó vagy, rövid időn belül erdményt érsz el, sikert sikerre halmozol.

Nem mutatunk jó példát, ha csak rossz dolgokat teszünk, és nem is lépünk előre az utunkon. De ha sikerül a rossztól megszabadulni, egy csomó időd szabadul fel, amit eddig a rossz érzéseid pátyolgatására használtál. Így most lehet, hogy azt sem tudod, mit kezdjél ezzel a sok felszabadult idővel, de egy kis idő után már kialakul a saját ritmusod, és nem fogod elpazarolni a drága idődet.

Keményen meg kell küzdened, ha egy új életfelfogást szeretnél elsajátítani magadnak. A rossztól nagyon nehéz véglegesen megszabadulnod. Mindig kísért, és nem hagyja, hogy a saját tempódban végezd el a munkádat például. Pedig siettetni semmit sem szabad, mert végül még addig sem jutunk, mint mikor fiatalabbak voltunk.

Könnyebb leírni ezt a motivációs mondatot, mint úgy is cselekedni. De ha mindennap kéred a Jóisten segítségét, nem leszel már egyedül, lesz időd előkészülni. Érezd, hogy a megoldás kulcsa a te kezedben van! És cselekedj hasonlóképpen.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr2314305779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása