Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

179.) - Fedezd fel a világot.

2018. november 28. 23:26 - RiaRia

globe-trotter-1828079_640.jpg

Annyi minden szépet rejt a körülöttünk lévő világ, hogy nagy luxus lenne ha kihagynánk mindezt az életünkből. Fedezd fel a világot a magad számára. És ez nemcsak abból áll, hogy elindulsz és körbeutazod a földet, hanem felfedezed a mindennapi életedben lévő apró kis jeleket, amik arra figyelmeztetnek, hogy mikor mit tegyél meg, mikor mit vegyél észre a körölötted lévő életből.

Fedezd fel a melletted lévő embertársaidat, azokat az ajándékokat, amiket kapsz mindennap tőlük. Egy bátorító szót, egy boldog ölelést, egy jóleső hátbaveregetést, biztatást a holnapok terheinek elviseléséhez. Mindezek mellett olyan gyakran elmegyünk minden odafigyelés nélkül. Figyeld hogyan beszélgetnek az emberek amikor boldogok, amikor sikert sikerre halmoznak, és figyeld meg azt is, hogy mikor lombozódnak le, mikor kerülnek olyan helyzetbe, hogy talán épp a te segítségedre lenne szükségük.

Világot látni nagy öröm. Meglátni egymás szemében azt a fényt, ami már kora reggel ott tündököl az arcunkon, a lehető legnagyobb boldogság. Boldogok lehetünk, hogy minden nap van lehetőségünk újat alkotni, minden nap van lehetőségünk átszelni a nagy óceánt, minden nap van lehetőségünk útnak indulni, ha úgy tartja kedvünk. Légy éber, légy nyitott a világra, légy nyitott az új lehetőségekre. Tegyél meg mindent, hogy át tudd adni a társaid számára mindazt a szépet és jót, ami téged is körülvesz nap mint nap. Vedd észre a nap simogató sugarát, vedd észre a szél lágy fuvallatát, a madarak énekét, az éjszaka csöndjét, és vedd észre néha a szivárványt az égen, keresd a csillagokat az égbolton. Találd meg számodra a boldogságot, a nevetést, azt az örömöt, hogy mindennap kedvesen, jókedvűen ébredhetsz fel álmodból. :)

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr5914402506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása