Éljen az életmódváltás!

Légy optimista!

280.) - A változás te magad légy!

2021. november 04. 06:06 - RiaRia

change-gaab00bedd_640.jpg

Milyen unalmas is lenne az életünk, ha mindig ugyanazt csinálnánk! Egyszerűen beleunnánk, elfásulnánk, felőrölne minket az egyhangúság. Az arcunk kifejezően mutatja mindig az aktuális érzelmi állapotunkat. Tehetünk azért, hogy reggelente ne borús ábrázattal keljünk fel, hanem friss és üde legyen az arcunk, mosolyogva készüljünk az előttünk álló napra. Legyél te a változás maga! Tegyél azért, ha véletlenül elromlik a hangulatod, hogy segíts a szívednek jobb érzéseket átélni, segíts a lelkednek szép gondolatokat ápolni. Ezt csak te magad vagy képes megtenni, nem tud senki sem segíteni benne. Ha figyeled a fenti képet, láthatod, micsoda különbség van egy szomorú és egy elégedettséget ábrázoló kép között. Legyen mindig előtted ez a kép azért, hogy érezd, mindig van lehetőséged a pozitív életszemléletre. 

Nem mindig szeretünk változni. Megszoktuk a régit, kényelmesnek találjuk, és jól elvagyunk így is. De amikor már feszengünk valamiért, az annak a jele, hogy nem érezzük magunkat jól a bőrünkben. Tennünk kell valamit, hogy ne a régi rossz beidegződések legyenek úrrá rajtunk. A változás szele hozhatja el a számunkra a felüdülést, ilyenkor érezzük, hogy milyen jó is, hogy nem rekedtünk meg a régi rossz dolgok mellett. Szinte pezsgünk a sok jó behatás hatására. Érdemes nyitva tartani a szemünket, a szívünket, hogy mindig résen legyünk, ne engedjünk csalóka rossz érzéseknek. Ha változni szeretnél, először is rá kell hangolódnod a körülötted lévő mindennapos helyzetekre. Érezned kell, hogy mi az, amit szeretnél megváltoztatni az életeden. Ha már ezt tudod, egy olyan folyamat indul el benned, ami segíti, hogy mindent megtegyél azért, ami fontos neked, amiről tudod, hogy újat hoz az életedbe, ami kirángat az állandó egyhangúságból. 

Sokkal egyszerűbb úgy élni, hogy mosolygósak vagyunk, észrevesszük a körülöttünk lévő emberek viselkedését, észrevesszük, hogy a jó öreg Nap mindig egyformán süt le ránk, igyekszik minket felvidítani, és segít megtartani a jókedvünket. Épp ezért ne hagyjuk, hogy megrekedjünk valahol az út közepén, ne engedjünk semmilyen ártó szándéknak, inkább tereljük jó irányba az életünket. Változz, hogy veled együtt tudjon változni a téged körülvevő világ is. Te magad tudod befolyásolni a változást azáltal ahogyan cselekszel, ahogyan gondolkodsz, ahogyan ítélkezel az érzéseidről. Tedd minden napodat változatossá, akkor nem fogsz sohasem unatkozni, és színesebb lesz az életed, és mindennap csodásan fogod érezni magad. :)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://motivaciok-megerositesek.blog.hu/api/trackback/id/tr8316745500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása